Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Τα Νέα»: Λάσπη και Σεξιστική χυδαιότητα

TA NEA
“ «Είναι θλιβερό μια ιστορική εφημερίδα να κιτρινίζει τόσο στη προσπάθειά της να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ”
Κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας ξεπέρασε σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα». Πρώτα με το εμετικό σκίτσο για τις κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή, αλλά και με το ρεπορτάζ που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας: «αλλιώς μιλάμε στο εξωτερικό, αλλιώς σε μια συγκέντρωση». 

«Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» ακουμπά τη σεξιστική χυδαιότητα, τη σπέκουλα και τη λάσπη»  τονίζει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα».

«Από το εμετικό σκίτσο για τις κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή, ως το ρεπορτάζ που εμφανίζει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας: «αλλιώς μιλάμε στο εξωτερικό, αλλιώς σε μια συγκέντρωση»,  η εφημερίδα ξεπερνά κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Tο εμετικό σκίτσο:


το σκίτσο απάντηση από το antistachef.wordpress.com:



Επιπλέον προσθέτει: «Στον εκτενή χώρο που αφιερώνει στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμελώς παραλείπει τις επίσημες ανακοινώσεις του, και βεβαίως τις χτεσινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κ. Λαφαζάνη, στον «Βήμα Fm», όπου αναφέρεται στις πάγιες θέσεις του κόμματος για την ευρωζώνη, τις οποίες και ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας και στην ομιλία του στο συνέδριο που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Όστιν, στο Τέξας.

«Είναι θλιβερό μια ιστορική εφημερίδα να κιτρινίζει τόσο στη προσπάθειά της να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι όμως κατανοητό ότι οι αναφορές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο δωράκι της κυβέρνησης, των 300 εκατομμυρίων των ψηφιακών συχνοτήτων στη διαπλοκή, έχουν αναστατώσει ιδιαιτέρως την ιδιοκτησία της εφημερίδας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Π. Σκουρλέτης: Μόνος σύμμαχος της κυβέρνησης η μιντιοκρατία

Σε μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφέρθηκε στη μιντιοκρατία και στην προπαγάνδα των Νέων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου