Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Νέα εγκληματική επιβεβαίωση! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Όντως υπήρχαν αστοχίες στο ελληνικό προγράμμα!


20131120-203113.jpg Μετά το ΔΝΤ για τον λάθος πολλαπλασιαστή, μήνες μετά έρχεται και ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε να παραδεχθεί για πρώτη φορά ότι υπήρξαν αστοχίες στο ελληνικό προγράμμα, τόσο από την πλευρά της Ελλάδας όσο και από την πλευρά της τρόικα.
Να δούμε τι θα πουν τώρα αυτοί που υποστήριζαν με ιδιαίτερη θέρμη το προγράμμα που όπως αποδεικνύεται είναι λάθος και οδήγησε τον κόσμο σε εξαθλίωση.
Τι θα κάνει τώρα το σύνολο της τρόικα που παραδέχεται το λάθος; Γιατί τρια χρόνια μετά; Τώρα το ανακάλυψαν όλοι; Γιατί το ίδιο ανέφερε και το Ευρωπαϊκό Κοινοβουλιο, που βάζει το σκαμνί την τρόικα.

Μήπως ο κ. Σόιμπλε έβαλε μπροστά τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών για να έρθει πιο κοντά στις θέσεις του κόμματος με το οποίο η Μέρκελ θα κάνει συγκυβέρνηση, ελπίζοντας σε ανανέωση της θητείας του;
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφαν Ζάιμπερτ λίγες ώρες πριν την επίσκεψη Σαμαρά στη Μέρκελ οριοθετεί την ατζέντα της συνάντησης λέγοντας ότι η Ελλάδα δείχνει φερεγγυότητα και οι εταίροι θα ανταποκριθούν. Αλήθεια, πως; 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου