Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Κατά μέτωπον επίθεση στην διαπλοκή ο Νικολόπουλος: Μήνυση σε Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα


 

Το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας  και τ. Υφυπουργός  Εργασίας  κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος συνοδευόμενος από τους δικηγόρους  Κ. Κρεμμύδα, Κ. Αποστολόπουλο και Α. Διαμαντόπουλο, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, εις βάρος των εκδοτών της εφημερίδας «ΈΘΝΟΣ της Κυριακής», κ.κ. Γεώργιου και Φωτίου Μπόμπολα.

Τις επόμενες μέρες, ο κ. Νικολόπουλος προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις και εις βάρος άλλων, διαδικτυακών μέσων, τα οποία επίσης, μέσω αναρτήσεών τους επιχείρησαν να πλήξουν την ηθική και προσωπική υπόσταση του Βουλευτή, μετά την παραίτησή του από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας.

Επίσης, τις προσεχείς ημέρες, ο κ. Νικολόπουλος θα καταθέσει και αντίστοιχες αγωγές για το ίδιο ζήτημα, αφότου οι συνήγοροι του Βουλευτή λάβουν τα στοιχεία που απαιτούνται για τον κ. «Α. Πατρινό», ο οποίος είναι ο υπογράφων και ο φερόμενος ως δημοσιογράφος και συντάκτης του συκοφαντικού δημοσιεύματος στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής»,

 Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ο κ.Νικολόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη είπε: «Η κοινωνία ξέρει, και οι πολίτες 25 χρόνια ξέρουν, κρίνουν και αξιολογούν την δημόσια και ιδιωτική παρουσία μου.

Ξέρουν και γι’αυτό τα φτηνά, χυδαία κόλπα και η λάσπη δεν έπιασαν τόπο  25 χρόνια τώρα. Θυμούνται πως τις  τόσες φορές που μετωπικά συγκρούστηκα πολιτικά, πολλοί προσπάθησαν να με «λασπώσουν».

Και όλη αυτή η οργανωμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης μου σκοπό είχε να σκεπάσει τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που έθεσε η παραίτησή μου

Και σήμερα που κατέφυγα στην δικαιοσύνη κατά των κ.κ. Γεώργιου και Φωτίου Μπόμπολα ασφαλώς και συνυπολόγισα το κόστος της απόφασης αυτής, όμως  πάνω από την προσωπικότητα μου που προσπαθούν κάποιοι να στραπατσαριστεί έβαλα εσάς τους πολίτες που με τιμούν και με εμπιστεύονται και θέλουν η δημόσια εικόνα του  πληρεξούσιού τους στη εθνική συνέλευση να είναι καθαρή.

Την ίδια υποχρέωση έχω και απέναντι στα 4 παιδιά μου και την γυναίκα μου.

Λυπάμαι, αλλά είχα προειδοποιήσει στην μεγάλη συγκέντρωση της προηγουμένης Τετάρτης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Patra Pallas,προς πάσα κατεύθυνση ότι ενώ αποτελεί υποχρέωσή μου να αντέχω και να ανέχομαι πάσης φύσεως πολιτική κριτική, εντούτοις δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί την προσωπική και οικογενειακή μου ακεραιότητα και υπόληψη. Όσοι δεν το άκουσαν ή δεν το κατάλαβαν, ας έλθουν ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξουν την αλήθεια των γραφόμενών τους. Η Δικαιοσύνη είναι το μόνο δημοκρατικό και νόμιμο καταφύγιο κάθε πολίτη και η μόνη αρμόδια για να αποδείξει την αλήθεια. Και προσωπικά, ποτέ δεν φοβήθηκα την αλήθεια…».

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου