Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

O καναλάρχης (της Βουλής), ο μπούγκα-μπούγκα, ο ασίκης, ο καραμπουζουκλής
 
Ο άντρας, ο μόρτης, ο μάγκας, ο ασίκης, ο καραμπουζουκλής, η καυλοπαγίδα, ο μπούγκα-μπούγκα μίλησε, αφού πρώτα συνομίλησε.
Με τον “Νέστωρα” της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη. Κι αφού συνομίλησαν ήρθε ο Βαγγέλας-του Ζαχαράτου η υγρή φαντασίωσης-να μας πει πως θα το σκεφτεί αν θα κλείσει το Κανάλι της Βουλής με την μειονμηδενική τηλεθέαση.
 Ένα κανάλι που μέχρι να πεις κίμινο μπορεί να συγχωνευθεί με την ΕΤΙ η την ΝΕΤ την αλανιάρα στην οποία  κάνουν, από το πρωί ως το βράδι, κουμάντο οι πασόκοι δημοσιογράφοι  προκαλώντας εγκεφαλικά στον Μουρούτη που είναι επίσης παιδί ασίκικο, βαρύς.
Καλά ρε δεν ντρέπεστε; Εδώ έχουν φθάσει οι μισθοί και οι συντάξεις στα 300 ευρώ, οι συνταξιούχοι πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα κι εσείς κρατάτε ένα ανύπαρκτο Κανάλι της Βουλής με διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες δημοσιογράφους, για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Πως μπορεί να ανέχεται ο Σαμαράς τέτοιου είδους παρόλες από τον Μειμαράκη που ανέλαβε –σαν τον Μανιτάκη-να κάνει τον Γκόρτζο της πλατείας Συντάγματος;
Με την ευκαιρία μπορεί να μας πει ο Μειμαράκης αν βρήκε τρόπο να πάρει πίσω το επίδομα που έδωσε στους υπαλλήλους ο χουβαρντάς ο Πολύδωρας, ο γράνας;
Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει, αλλά δεν περισσεύει ούτε δεκάρα τσακιστή κι αν είχατε λίγο σεβασμό στους συμπολίτες σας που αυτοκτονούν, μια σταλιά φιλότιμο, δεν θα τολμούσε ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής να κάνει δεύτερες σκέψεις για ένα αχρείαστο ζημιογόνο κανάλι.
Ντροπή σας. Και ο δικός σας τρόπος διακυβέρνησης είναι ποινικά κολάσιμος…

 http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου