Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Θέλουν να αποτεφρώσουν και τη ΓΛΩΣΣΑ: Την «ψυχή» και το «πνεύμα» μας…

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και πολύπλευρα ότι ο στρατηγικός στόχος του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (Νέα Τάξη) είναι η κατάλυση και η άλωση των κοινωνιών, των εθνών, της Ιστορίας και του Πολιτισμού.

Σήμερα η ιστορία, η επιστήμη, η τέχνη, η αισθητική, η ηθική, η σκέψη, το πνεύμα γενικότερα, βρίσκονται στο στόχαστρο των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας, διώκονται αγρίως και ανηλεώς…


Η ΓΛΩΣΣΑ είναι η «ψυχή», το «πνεύμα» και η «συνείδηση» όλων αυτών, δηλαδή το «εργαλείο», όχι μόνο της επικοινωνίας ενός λαού αλλά το «εργαλείο», μέσω του οποίου ένας λαός έχει σφυρηλατήσει και αποτυπώσει της ιστορικές του κατακτήσεις, τους αγώνες του, τον Πολιτισμό του, τη Σκέψη του και τη Συνείδησή του (εθνική και κοινωνική).

Δεν μπορεί να υποτάξεις ολοκληρωτικά μια κοινωνία και το λαό της, αν δεν αποτεφρώσεις και διαλύσεις τη ΓΛΩΣΣΑ του: Την «ψυχή» του και τον τρόπο σκέψης του, διότι ΓΛΩΣΣΑ και ΣΚΕΨΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ («ψυχή») είναι άρρηκτα συνδεδεμένα…

Η Γλώσσα μας έχει δεχτεί πάρα πολλές επιθέσεις από τους υπαλλήλους-γενίτσαρους της Νέας Τάξης:
Επί χρόνια «μοχθούν» να υλοποιήσουν τις εφιαλτικές «προτάσεις» της νεοταξικής μοχθηρίας (Κίσινγκερ).

Ένα νέο θανατηφόρο κτύπημα εναντίον της ΓΛΩΣΣΑΣ βρίσκεται στα σκαριά, κτύπημα που σχεδόν πέρασε απαρατήρητο, μέσα στον κυκεώνα των μεγάλων οικονομικών και πολιτικών εγκλημάτων της ευρω-χούντας που βιώνουμε δραματικά.

Από το Νοέμβριο του 2011 έχει διανεμηθεί προς διδασκαλία, στα δημοτικά σχολεία της χώρας μας, ένα καινούργιο βιβλίο γραμματικής για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, το οποίο αντικαθιστά τη γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, η οποία ίσχυε πάνω από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με την καινούργια γραμματική που… συντάχθηκε από τους: κ. Ειρήνη Φιλιππάκη – Warburton, κ. Μιχάλη Γεωργιαφέντη, κ. Γεώργιο Κοτζόγλου και την κ. Μαργαρίτα Λουκά και εκδόθηκε από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, με την ευθύνη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ανακαλύπτουμε πως:

Τα φωνήεντα της Ελληνικής Γλώσσας είναι 5 (πέντε)!!!

Τα: α, ε, ι, ο, και το ου. Καθώς και ότι τα φωνήεντα η, υ, ω έχουν καταργηθεί!!!

Και τα σύμφωνα από 17, έμειναν μόνον τα 15!!! Τα ξ και ψ δεν υπάρχουν πλέον!!!

Διαβάστε το πολύ κατατοπιστικό άρθρο μιας δασκάλας, μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ανατολικής Αττικής «Αλέξανδρος Δελμούζος», ΕΔΩ:
http://www.syllogosdelmouzos.gr/012/elgl12.pdf

Παραστατικά αυτή τη ΦΡΙΚΗ την αποτυπώνει το παρακάτω κείμενο του ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ:

http://santo-rinios.blogspot.gr/2012/07/blog-post_13.html


ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ «ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ» ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Σύμφωνα με τους νέους "κανόνες" που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ από το "Υπουργείο Παιδείας", ιδού πώς θα...μαθαίνουν να γράφουν τα ελληνόπουλα της πέμπτης και έκτης δημοτικού από τον Σεπτέμβριο:
Το μικρό αυτό παράδειγμα - ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ θα έπρεπε να έχει ήδη ξεσηκώσει όσους (λένε ότι) ενδιαφέρονται για το μέλλον της ελληνικής γλώσσας αλλά και των παιδιών μας!


ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ (ΣΥ)ΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!

Ακούει κανείς;;;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου