Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Χάνουμε τον Κυριάκο-ΣΤΟΠ!

http://newpost.gr/home/




Oι πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, περί κουμπάρων gov, κατέδειξαν την… αναπηρία της πολιτικής του σκέψης.

Φανατικός προσήλυτος του νεοφιλελευθερισμού συμπεριφέρεται λες και γεννήθηκε στην έρημο από τους πολεμιστές του φωτός.

Ο
πατέρας του, εμπνευστής του ρουσφετολογικού κράτους και οπαδός της αναμπουμπούλας, προφανώς κληροδότησε πολλά από τα στοιχεία αυτά στον γιο του.

Ο
Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε. Θα κριθεί όμως και ο ίδιος. Όχι βεβαίως για την αυτόματη σιδερώστρα ή τον αποχυμωτή της SIEMENS που του έκανε δώρο ο Χριστοφοράκος, αλλά για όλες εκείνες τις πρακτικές που τόσο ο ίδιος υπηρέτησε και υπερασπίστηκε αλλά και πολλά εκ των μελών της οικογένειας του.

Ο
πρωθυπουργός του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί μέσα από το νέο κυβερνητικό σχήμα αλλά ο βουλευτής αρνήθηκε γιατί εκτίμησε ότι αδικείται. Και καλά έκανε δικαίωμα του. Αφού εκτιμά ότι οι δυνατότητες του είναι μεγαλύτερες από το αξίωμα του Αναπληρωτή Υπουργού δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά.

Από κει και πέρα όμως δεν μπορεί να προσβάλλει σφόδρα όλα εκείνα τα στελέχη που ανέλαβαν κυβερνητικά πόστα. Ενδεχομένως να έχει μάθει να επιβιώνει στις παρακυβενητικές αυλές και εκεί να αναπτύσσει το ταλέντο του. Λέω μπορεί. Η απορία είναι πότε θα επιλέξει ο κ. Σαμαράς να τελειώνει με τέτοιου είδους φαινόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου