Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Γιάννα Αγγελόπουλου:«Πάλεψα με την ασθένεια και την νίκησα»

Γιάννα Αγγελόπουλου:«Πάλεψα με την ασθένεια και την νίκησα»

Την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, τέσσερις μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιβεβαίωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της σε ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας.

«Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα : ''Μπόρεσες και τα έβγαλες όλα πέρα και τώρα κινδυνεύεις να φύγεις''. Πάλεψα με την ασθένεια, όπως παλεύουν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι. Τη νίκησα, την άφησα πίσω μου, αλλά θέλω να το θυμάμαι και με πονάει να το θυμάμαι». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 σε συνέντευξή της στο Βημagazino.
Εκεί που επίσης εξομολογήθηκε: «Είμαι μια κανονική μεσογειακή μαμά που έμαθε να μαγειρεύει για τα παιδιά της (...) Θέλω να κάνω πράγματα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μου επιτρέπει να τα κάνω. Γι αυτό έχω μπει σε διεθνή τροχιά. Γιατί έχω βρει κυψέλες που ρουφάνε κυριολεκτικά τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν πάθος να κάνουν πράγματα. Αν όμως κάτι τύχει και με χρειαστεί η χώρα μου, το λέω έτσι χωρίς να το σκεφτώ, θα είμαι εδώ».
Ενώ επίσης πρόσθεσε «Δεν απορρίπτω κανέναν χαρακτηρισμό και bitch με έχουν πει και killer. Εξαρτάται για ποιο πρότζεκτ μιλάμε. Είμαι σε μια κατάσταση μελαγχολίας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Με ματώνει να βλέπω την διαχείριση αυτού του ανθρώπινου δυναμικού. Σαν κάποιος να νάρκωσε τον κόσμο και αντί να του βάλει τον ορό της αλήθειας, να του έχει βάλει τον ορό της λήθης, για να μη θυμάται τα μεγάλα και τα ωραία, την προσπάθεια με την οποία επιτυγχάνεται το καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου