Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εξαιρετική απάντηση του άξιου Στάθη Παναγούλη στον δημοσιογράφο Παπαχριστο των Νέων: “"ο σκυλάκι όπου τρώει γαυγίζει...!!!"


20120718-210758.jpg 
Απάντηση του Στάθη Παναγούλη στο Γιώργο Παπαχρήστο-Δημοσιογράφο των Νέων- ” Το σκυλάκι όπου τρώει γαβγίζει “
Ο εγκρατής της ελληνικής γλώσσης κ. Γ. Παπαχρίστος με σχόλιό του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ( 18-7-2012 ) εκφράζεται ειρωνικώς για την ερώτησή μας στην Βουλή των Ελλήνων, περί της στρατιάς των συμβούλων του Γ.Α. Παπανδρέου, εγχωρίων και αλλοδαπών , οι οποίοι στοίχισαν στον ελληνικό λαό αμύθητα ποσά.
Πάντως ο εγκρατής της ελληνικής γλώσσης κ Παπαχρίστος με τον όρο ”Ρ Ε Κ Τ Η Σ” που χρησιμοποιεί , αγνοεί ότι η λέξη αυτή δεν επιδέχεται ειρωνικής χρησιμοποίησης. "Ρ Ε Κ Τ ΗΣ" , κύριε Παπαχρήστο, προέρχεται από το ρήμα ρέζω, που σημαίνει ενεργώ , επομένως και η λέξη ” ρέκτης ” , σημαίνει ενεργητικός, δραστήριος. Ευχαριστούμε τον κύριο Παπαχρίστο για τον έπαινο.
΄Ομως με το σχόλιό του αυτό ο κ. Παπαχρήστος , κάθε άλλο παρά ψόγος επεδίωκε να μας αποδώσει. Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε την υποχρέωση του κ.Παπαχρήστου τόσο στον κύριο Γ.Α. Παπανδρέου , όσο και στον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία κ. Κ.Σημίτη, να είναι Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ω Ν σε αυτούς οι οποίοι του παρείχαν Ε Π Τ Α ( 7 ) αργομισθίες ( ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ κ.λ.π, κ.λ. π )
Και επομένως να λαμβάνει χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο , κατά τον νομικό όρο ” ΑΧΡΕΩΣΤΉΤΩΣ ΛΗΦΘΕΝΤΑ “.
Και ως εκ τούτου ο κύριος Γ. Παπαχρίστος βρίσκεται σε ευθεία με αυτό που ο θυμόσοφος λαός μας λέει ” το σκυλάκι όπου τρώει γαβγίζει … “

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου