Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Απόσπασμα από ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο του Βλάση Γωγούση...

«Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η  και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται  μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν,  γιατί θα είναι αποφασισμένοι  να πυροβολούν και να σκοτώσουν  όποιον τολμήσει  να τους  σταματήσει ή  να τους συλλάβει !
 Δεν θα φοβούνται , σας λέω, δεν θα κρύβονται , θα έχουν  μερικώς παραφρονήσει  !
Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαριές  αρρώστιες αγαπημένων τους προσώπων γιατί  δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.
Θα  κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και  λοστούς, δεν θα 'χουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται  στα  πρόθυρα της τρέλας
Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με  πιτσιρικάδες με μολότοφ  , με τις  πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουν μπροστά  σ`αυτά που έχουνε  να δουν τα μάτια  σας !»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου