Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

«Η Πιπιλή ξοδεύει ένα μισθό για νύχια και τρίχες- Ποιον να εκπροσωπήσει;»


«Η Πιπιλή ξοδεύει ένα μισθό για νύχια και τρίχες- Ποιον να εκπροσωπήσει;»

Λάβρος, ασυγκράτητος εναντίον της Φωτεινής Πιπιλή αποδείχθηκε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Νίκος Κιουτσούκης, σε μία φραστική επίθεση που τα εμπεριείχε... όλα. Καταστήματα στο Κολωνάκι, κατηγορίες για λογοδιάρροια και πολιτική ανεπάρκεια, νύχια, τρίχες...

Φαίνεται ότι αποφάσισε να μην... αφήσει σε χλωρό κλαρί τους ομοϊδεάτες του που κινούνται στην «κεντρική πολιτική σκηνή» ο πρόεδρος της προσκείμενης στη Νέα Δημοκρατία συνδικαλιστικής παράταξης, της ΔΑΚΕ. Ως γνωστόν, στον απόηχο της συνεδρίασης του Eurogroup, στις Βρυξέλλες, η ΔΑΚΕ η εξέφρασε τη διαφωνία της για την κυβερνητική «γραμμή πλεύσης» ως προς το Μνημόνιο.
Μιλώντας στο enikos.gr, ο κ. Κιουτσούκης ξεσπάθωσε εναντίον της βουλευτού Α' Αθήνας της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, με αφορμή τις συχνές εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά παράθυρα!
Στην αρχή ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ μιλούσε χωρίς να κατονομάζει, μόνο με... περιγραφές:
«Αναφέρομαι σε κάποιες βουλευτίνες που βγαίνουν με τσιτωμένο μαλλί στα τηλεπαράθυρα και έχουν άποψη επί παντός επιστητού,κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να γνωρίζουν τι περνάει ο Ελληνικός λαός»...
Κληθείς να διευκρινίσει ποιες ή ποια βουλευτή εννοεί, ο κ. Κιουτσούκης συνέχισε:
«Κάποιες κυρίες που ξοδεύουν σε μια μέρα ένα μισθό – όπως τον κατάντησε το ΠΑΣΟΚ – για να συντηρήσουν τα νύχια τους και να χτενίσουν τις τρίχες τους, καλό είναι να σιωπούν αντί να παριστάνουν τους εκπροσώπους του λαού. Οι μόνοι που θα στενοχωρηθούν για την απουσία τους από το γυαλί ίσως είναι τα καταστήματα του Κολωνακίου. Την κυρία Πιπιλή εννοώ που κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση προκαλεί με την λογοδιάρροια της. Θα λεγα ότι είναι πολύ χειρότερη ως πολιτικός, απ' ότι ήταν ως δημοσιογράφος καλή».
 http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου