Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Γιατί δεν γνωρίζουμε τον Kemi Seba;


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Για να σταματήσει η μετανάστευση
και το... εμπόριο ανθρώπινων ψυχών,
πρέπει να επιστραφεί η Αφρική
στους Αφρικανούς

Στην Ευρώπη, τη "μεγάλη δημοκρατική οικογένεια" της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι ειδικότερα στη "μεταρρυθμιστική αριστερά" και τις "επαναστατικές" εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις των "ανοικτών συνόρων", τους επαγγελματικού "αντιρατσισμού" κι "αντιφασισμού", που ελέγχει ο φιλέσπλαχνος πολυεκατομμυριούχος Σόρος, κανείς δεν γνωρίζει -σωστότερα δεν θέλουν να γνωρίζει- ποιος είναι ο Kemi Seba (Κέμι Σίμπα).
Ο Kemi Seba είναι ένας νεαρός, μόλις 35 χρόνων, που στην πλάτη του κουβαλάει μια στράτευση κι έναν ακτιβισμό μιας εικοσαετίας, αρχικά στην οργάνωση του Malcom X "Nation of Islam" και κατόπιν στο "New Black Panthers Party".

Γεννήθηκε στο Στρασβούργο και σήμερα ζει στη Σενεγάλη, όπου παρά τις διώξεις από το καθεστώς που έχουν εγκαθιδρύσει οι αρεστοί στους Γάλλους "αντιφασίστες-αντιρατσιστές" αποικιοκράτες κερδίζει συνεχώς μεγάλη απήχηση στις μάζες.
Ο Kemi Seba είναιπλέον ένα σύμβολο για τους λαούς της Αφρικής και η λατρεία του από τη νεολαία στις 14 Αφρικανικές χώρες που ΣΗΜΕΡΑ υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας..., ως ανταμοιβή του εκπολιτισμού τους από τη Γαλλία. Ότι πιο χυδαίο και βρωμερό υπάρχει στον πλανήτη, που σίγουρα ξεπερνάει κατά πολύ τη ναζιστική χιτλερική Γερμανία.
Γιατί ο Kemi Seba είναι το απόλύτο κακό για το υπερεθνικό κεφάλαιο, αλλά και την ιμπεριαλιστική "αριστερά";
Η θεωρία του ταυτόσημη μ' αυτή του Μουαμάρ Καντάφι: Παναφρικανισμός!
Παναφρικανισμός: Η ενότητα όλων των λαών της Αφρικής στην αναζήτηση της δικαιοσύνης, της προόδου, τις ανεξαρτησίας από τις παγκόσμιες δυνάμεις, η Αυτοδιάθεση των λαών, ή αναγκαιότητα του τέλους της λαθρομετανάστευσης με επιστροφή όλων στις πατρίδες τους, η συνειδητοποίηση των νεολαίων μαύρων που ωθήθηκαν στη μετανάστευση, για την αναγκαιότητα επιστροφής στην Αφρική ώστε να φέρουν στο προσκήνιο τον αγώνα της Ανεξαρτησίας.

Ένας χαρισματικός ηγέτης που θέτει τις θεωρητικές βάσεις του Αφρικανικού πατριωτισμού και του αντιιμπεριαλισμού και δέχεται τις επιθέσεις των γαλλικών ΜΜΕ και αυτών των δωσίλογων κυβερνήσεων που έχουν εγκαταστήσει οι Γάλλοι στις "ελεύθερες" αποικίες τους. Επιθέσεις για χρηματισμό από τη Ρωσία του Πούτιν, αντισημιτισμό, ρατσισμό εναντίον των λευκών κι ότι μπορεί να φανταστεί η διεστραμμένη προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών γαλλική "αριστερά". Ο "αριστερός επαναστάτης" Jean-Luc Melenchon είπε ποτέ κάτι για τη Γαλλία που πίνει το αίμα 14 Αφρικανικών χωρών;
Ο "αριστερός" Jean-Luc Melenchon μπορεί να εναντιωθεί στην απαίτηση του κεφαλαίου για φθηνά εργατικά χέρια και κατάρρευση των μισθών στους Γάλλους πολίτες μέσω της "μετανάστευσης"; Αυτός ξεπερνάει σε ωμότητα τη δεξιά και θεωρεί θείο δώρο για τη Γαλλία τους παράνομους μετανάστες υποστηρίζοντας:  «η επιμιξία είναι μια "ευκαιρία" για τη Γαλλία» και αρνείται την «απολύτως νοσηρή και παρανοϊκή ιδέα της σύγκρουσης των πολιτισμών»!
Ο "αριστερός" Jean-Luc Melenchon μπορεί να εναντιωθεί στη γαλλική πολεμική βιομηχανία με τα υπερκέρδη από τις πωλήσεις όπλων στη Μέση Ανατολή και την Τουρκία; Έτσι δικαίως μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας δηλώνει: "Το ότι ο κύριος Μπασάρ Αλ Άσαντ είναι ένας εγκληματίας, το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Το θέμα είναι πως να έρθει η ειρήνευση στη Συρία".
Ο "αριστερός" Jean-Luc Melenchon μπορεί να εναντιωθεί στη πολιτική "ατομικών δικαιωμάτω" του Σόρος; Έτσι δικαίως σε πρώτη θέση τα "δικαιώματα" γκέι, λεσβιών, τρανσέξουαλ... Πάνω από τα κοινωνικά δικαιώματα... το δικαίωμα για εργασία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παιδεία, συντάξεις αξιοπρέπειας...
Όταν η γαλλική "αριστερά" θεωρεί "αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά" όλα τα παραπάνω, ποιοι στη Γαλλία θα υποστηρίξουν τους Αφρικανικούς λαούς για ν' αποτινάξουν τον συνεχιζόμενο αποικιακό ζυγό;
Είχαμε επισημάνει και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε: Ο Jean-Luc Melenchon είναι ένας Τσίπρας!
Αυτός ο ηγέτης τρομοκρατεί και την "ευρωπαϊκή αριστερά" του υπερεθνικού κεφαλαίου, ειδικότερα τη γαλλική "αριστερά".
Ο Kemi Seba είναι το φόβητρο της Αφρικής απέναντι στις πολυεθνικές, το υπερεθνικό κεφάλαιο. Διανοούμενος ακτιβιστής με συγκεκριμένες δράσεις, ικανός να βλέπει το μέλος της μαύρης ηπείρου υποφέροντας και καταγγέλλοντας την από αιώνες σκλαβιά της Αφρικής από την "πολιτισμένη" δύση.

φωτο AFP
Ο υπουργός των Οικονομικών της Γαλλίας μαζί με τους υπουργούς-μαριονέτες Οικονομικών της ζώνης των 14 Αφρικανικών χωρών που υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας... και που έχουν ως "εθνικό" νόμισμα των χωρών τους το Γαλλικό Φράγκο - CFA, ιδιοκτησίας της Γαλλίας... (από τη "Σύνοδό" του Απρίλη 2017)

Δεν είναι μόνον οι ιδέες του Kemi Seba που πανικοβάλλουν τη χρηματοπιστωτική ελίτ, αλλά κυρίως η επικέντρωση του αγώνα του για κατάργηση του γαλλικού νομίσματος Franco CFA.
Σύμφωνα με τον Kemi Seba το γαλλικής ιδιοκτησίας νόμισμα είναι το βασικό όπλο με το οποίο η Γαλλία και το υπερεθνικό κεφάλαιο συνεχίζουν να υποτάσσει την οικονομία των "πρώην αποικιών".
Έχουμε την ίδια και ταυτόσημη λειτουργία που έχει το ιδιωτικό νόμισμα της ιδιωτικής εταιρίας με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα", στην οποία η διορισμένη κι όχι εκλεγμένη ηγεσία της Ε.Ε. (Επιτροπή) έχει αναθέσει -στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης κι "ελεύθερης αγοράς"- την οικονομική και νομισματική πολιτική των χωρών της ευρωζώνης.
Με τις συμφωνίες που έχει επιβάλλει η Γαλλία της "δημοκρατίας, του φωτός και του πολιτισμού", η αξία του γαλλικού φράγκου CFA έχει τη βάση του, "ακουμπάει" κι είναι αγκυροβολημένο στο ευρώ και κατά συνέπεια εμποδίζει τις Αφρικανικές χώρες να υποτιμήσουν το νόμισμά τους για να ενισχύσουν την οικονομία και την παραγωγή μέσω των εξαγωγών.
Επιπροσθέτως, όπως συμβαίνει στην ευρωζώνη -με ακόμη δυσμενέστερους όρους κι επιπτώσεις σε χώρες με μνημόνιο-,  υπάρχει η συμμετοχή των γαλλικών αρχών στον ορισμό και καθορισμό της νομισματικής πολιτικής των χωρών ζώνης του Γαλλικού Φράγκου - CFA. Μια καθαρή αποικιακή πρακτική περασμένων αιώνων, που παραμένει στις πάμπλουτες χώρες της Αφρικής -πλούτος για τη Γαλλία κι όχι τους αφρικανικούς λαούς- μισό αιώνα από το δήθεν επίσημο τέλος της αποικιοκρατίας.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης; Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΟΗΕ έχουν καταγγείλει αυτή την αποικιοκρατική θέση της Γαλλίας.
Η γαλλική "αριστερά", τόσο η κυβερνητική όσο κι η "επαναστατική" (Μελανσό) αλλά κι η δεξιά, δηλαδή το "συνταγματικό τόξο", οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές-αντιφασίστες" ΠΟΤΕ δεν μιλούν, δεν αναφέρουν καν -το καταγγέλλουν θα ήταν εξωτικό φρούτο- αυτή την όψη της σκληρής αποικιοκρατίας κι από την εποχή του Ζορζ Μαρσέ το ακούμε -ως άκουσμα- από την "ακροδεξιά, ρατσίστρια" Μαρί Λεπέν.

Ο Kemi Seba στις δημόσιες καταγγελίες εναντίον της νέο-αποικιοκρατίας ωθήθηκε τον Αύγουστο του 2017 και σε μια συμβολική δράση, έτσι έμοιαζε, που όμως τρομοκράτησε τον Μακρόν και τη γαλλική κομματική κλεπτοκρατία του όλου "αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού" φάσματος: έβαλε φωτιά σε ένα χαρτονόμισμα Γαλλικού Φράγκου CFA.
Άμεση η αντίδραση της "δημοκρατικής" Γαλλίας του "φωτός και του πολιτισμού"! Απαίτησε από την δωσίλογη κυβέρνηση ανδρείκελων της Σενεγάλης τη σύλληψη του Seba για προσβολή της Γαλλικής Δημοκρατίας (η λέξη δημοκρατία έχει εκπορνευτεί σε απερίγραπτο βαθμό σήμερα), που παρέμεινε φυλακισμένος για πολλές εβδομάδες κι αποφυλακίστηκε γιατί στη Σενεγάλη υπάρχουν και δικαστές που εναντιώνονται στους αποικιοκράτες, όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο για τους δικαστές της μνημονιακές Ελλάδας που θεώρησαν όλα τα μνημόνια και παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας ως "συνταγματικές" πράξεις.


Σενεγάλη, Αύγουστος 2017, ο Kemi Seba βάζει φωτιά σε χαρτονόμισμα Φράγκο CFA στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον στην αποικιοκρατία, τονίζοντας:
«Τον 21ο αιώνα κάθε λαός έχει δικαίωμα να έχει το δικό του νόμισμα...
Τον 21ο αιώνα κάθε λαός έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ελεύθερα το πολιτικό του μέλλον...
Αλλά, δεν μπορεί να υπάρχει πολιτικό μέλλον χωρίς οικονομική κυριαρχία...
Δεν αποφασίζουμε εμείς την οικονομία μας... υπάρχουν ξένες δυνάμεις που ελέγχουν το νόμισμα μας... υπάρχουν ξένες δυνάμεις, όπως η Τράπεζα της Γαλλίας, που αποφασίζουν για εμάς τι είναι σωστό και τι λάθος...
Αυτό σημαίνει πως το νόμισμά μας είναι κατοχικό και πως το νόμισμά μας είναι υπόδουλο, ένα σκλαβωμένο νόμισμα, ένα κατοχικό νόμισμα και βάζουμε φωτιά σ' αυτό το νόμισμα [σημ. το Γαλλικό Φράγκο-CFA]...
Από τη στιγμή που δεν είμαστε πλούσιοι, θέλουμε να συμβολίσουμε πως είναι καλύτερα να ζούμε ελεύθεροι στην αβεβαιότητα, παρά σκλάβοι και υπό κατοχή...»

Τι ακριβώς είναι το Φράγκο CFA;
Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε απλά: το "νόμισμα"-μοντέλο που αντίγραψαν για να δημιουργήσουν το ευρώ.
Η συναλλαγματική ισοτιμία του Γαλλικού Φράγκου CFA διευθύνεται στη Φρανκφούρτη, είναι σταθερό απέναντι στο ευρώ, έτσι ώστε να εξαλειφθούν οι συναλλαγματικοί κίνδυνοι για τις ευρωπαϊκές εταιρείες που "επενδύουν" ή δραστηριοποιούνται στην Φρανκφούρτη, ως "νομική έδρα".
Επιπροσθέτως πολλοί Αφρικανοί κυβερνήτες που συνδέονται με το Παρίσι, όπως εκείνοι που φυλάκισαν τον Kemi Seba (δικτάτορες, μαριονέτες των Γάλλων), μπορούν να συγκεντρώσουν μεγάλο πλούτο στην Ευρώπη (η Φρανκφούρτη λειτουργεί σαν Ελβετία ή υπεράκτιες offshore company) χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα και έτσι και όλοι οι συγγενείς τους, η αποικιακή τάξη που οι Γάλλοι επιτρέπουν να κερδίζουν ώστε να είναι υπάκοοι. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες -Τι υποκρισία... παρά την καταγγελία αυτής της αποικιακή πολιτικής της Γαλλίας από την Ε.Ε.- αλλάζουν ευρώ με τα φράγκα CFA και αντίστροφα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν υπάρχει μια υπερβολικά χαμηλή συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ Ευρώ και CFA, αυτό γίνεται τεχνητά, ώστε οι Αφρικανοί που ωθούνται στη λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη, είναι φθηνά εργατικά χέρια κι έτσι όμως μπορούν να συνεισφέρουν, να προσφέρουν επιβίωση στις οικογένειές τους στην Αφρική με λίγα μόνο ευρώ. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι ευρωπαϊκές και οι γαλλικές εταιρείες ειδικότερα (Λαμβάνοντας σοβαρή υπόψη: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να επενδύσει σε μία από αυτές τις 14 χώρες της Αφρικής -ονομαζόμενες Françafrique-, ή να αναπτύξει εμπορικές συναλλαγές χωρίς τη ΑΔΕΙΑ του Υπουργείου Οικονομικών του Παρισιού) μπορούν να παραλαμβάνουν τις πρώτες ύλες αυτών των Αφρικανικών χωρών σε εξευτελιστικές τιμές, με αντίτιμο που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική τους αξία. Δηλαδή για ένα ψίχουλο, ούτε καν για ένα κομμάτι ψωμί!
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος οικονομολόγος, ή περισπούδαστος καθηγητής πανεπιστημίου για να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει.
Η Γαλλία και οι ευρωπαϊκές χώρες που αδειοδοτεί η Γαλλία, αγοράζουν -τρόπος του λέγειν το αγοράζουν- σε εξευτελιστικές τιμές πολύτιμους λίθους, ουράνιο, πετρέλαιο ακόμη και πολύτιμη ξυλεία από τις χώρες του Françafrique, ενώ αυτές οι χώρες με τους εξαθλιωμένους λαούς πρέπει να ικανοποιημένες από τα εμβάσματα των λαθρομεταναστών τους, ότι βοήθεια ξεκαρφώματος κι "ανθρωπισμού" από τις ΜΚΟ του Σόρος, που δεν ξεκολλούν τα νύχια τους από τέτοιες ευκαιρίες πλουτισμού με "αντιρατσιστικό και ανθρωπιστικό" περιεχόμενο.
Αυτή η "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ έχει σήμερα οργανωθεί σε απίστευτο βαθμό και έχει "επενδυθεί" με ιδεολογικό περιεχόμενο. Πόλεμοι για πωλήσεις όπλων, δουλέμποροι για μεταφορά φθηνού κρέατος σκλάβων και σήμερα άμεση παραλαβή κι όχι διάσωση από τις ΜΚΟ. Όχι λαθρομετανάστευση, αλλά παράνομη μετανάστευση κραυγάζουν οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", χωρίς καν να έχουν μελετήσει πως η "παράνομη μετανάστευση" εμπεριέχει ποινικά αδικήματα σύμφωνα με τα αστικά ποινικά δίκαια των "πολιτισμένων" της δύσης, ενώ η "λαθρομετανάστευση" είναι αντιστοίχως ένα απλό αδίκημα.
Αυτή την "ανθρωπιστική" υποκρισία ξεσκεπάζει ο κατηγορούμενος ως αμετανόητος μαρξιστής, υποκινούμενος από τον Πούτιν και τόσα άλλα Kemi Seba.Καυτηριάζει τον "ρατσισμό της αριστεράς": «Το 1800 οι προοδευτικές δυνάμεις δικαιολογούσαν την αποικιοκρατία στο όνομα του εκπολιτισμού στις κατώτερες ράτσες, αντιθέτως σήμερα οι λεγόμενοι αντιρατσιστές είναι πρώτοι μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και την Αφρική για εκδημοκρατισμό».

Η πλήρης εκμετάλλευση των Αφρικανικών λαών ακόμη και στον εμπορικό "αθλητισμό" (θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα). Οι νέο-αποικιοκράτες εκμεταλλεύονται τις αποικίες τους σε όλα τα πεδία κι επίπεδα και έχουν βαπτίσει Εθνική Γαλλίας μια ομάδα της Αφρικής... [Δες: Η Εθνική Γαλλίας πρότυπο αντιεθνικιστικού κι αντιρατσιστικού κινήματος;]

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να μας "βοηθήσει" ο "αντιεθνικιστής", ο "αντιρατσιστής" υπάλληλος των Ρότσιλντ, ο πλασιέ εμπόρων όπλων και πολυεθνικών, μετά την αναχώρησή του ας αναζητήσουμε τι μας έκλεψε...
Η σημερινή Γαλλία, ότι πιο χυδαίο και απάνθρωπο στον αιώνα μας που ξεπερνάει σε κυνισμό όλους τους ιμπεριαλιστές
- Νέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός!

Γιατί η εγχώρια αυτοαποκαλούμενη "αριστερά", όπως κι επαναστατική "αριστερά", οι "αντιφασίστες", οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι υπέρμαχοι των "ανοικτών συνόρων"  δεν μιλούν, ή αγνοούν επί τούτου τον Kemi Seba;
Γιατί προσκαλούν ομιλητή στην Ελλάδα και εκθειάζουν κάποιον "νεαρό Σύρο-ελβετό ακτιβιστή, πανεπιστημιακού ερευνητή και συγγραφέα Ζοζέφ Ντάχερ", με θέμα «Επανάσταση και Αντεπανάσταση στη Συρία» (βλέπε: "Εφημερίδα των Συντακτών"), που βέβαια τους διέφυγε να ενημερώσουν τις ιδιότητές του κι ως υπάλληλο του Σόρος (Joseph Daher | openDemocracy), είναι ζήτημα που θα έπρεπε να απασχολήσει όσους δεν σιτίζονται σε "αριστερές" οργανώσεις, ΜΚΟ και σια, από κονδύλια του "φιλάνθρωπου Σόρος και να αναζητήσουν τους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου