Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οι ΑΝ.ΕΛ. ζητούν διαγραφή του επονείδιστου χρέους και καταγγελία του Μνημονίου


Οι Ανεξ. Έλληνες ζητούν διαγραφή του επονείδιστου χρέους και καταγγελία του Μνημ

Για νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει η τρικομματική κυβέρνηση καθ' υπόδειξη του ΔΝΤ κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητώντας διαγραφή του επονείδιστου χρέους και καταγγελία του Μνημονίου.

«Την στιγμή που η τρικομματική συγκυβέρνηση προετοιμάζει τη νέα αντικοινωνική της επίθεση κατά του ελληνικού λαού με μέτρα τουλάχιστον 11,5 δισ. ευρώ για την διετία 2013-2014, το ΔΝΤ σε έκθεση του «για τη δημοσιονομική σταθερότητα» ζητά να ληφθούν και νέα αντιλαϊκά μέτρα μέσα στο 2012, ύψους 2 δισ. ευρώ» δήλωσε ο υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών και αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, υπογραμμίζοντας ότι «όπως έχουν τονίσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Μνημόνιο έχει αποτύχει».
«Η μόνη λύση είναι η διαγραφή του επονείδιστου χρέους και η καταγγελία του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων προκειμένου να ξαναπάρουμε πίσω τη πατρίδα μας και να απαλλαγούμε από τους δανειστές και την ξένη εξάρτηση» ανέφερε ο κ. Μαριάς, προσθέτοντας ότι «όσο δεν γίνεται αυτό η Τρόικα θα ζητά και θα επιβάλλει όλο και περισσότερα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία οδηγούν στην εξαθλίωση το λαό μας και στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου