Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουβέλης είναι o πιο... μνημονιακός στην κυβέρνηση


ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουβέλης είναι o πιο... μνημονιακός στην κυβέρνηση

Φαίνεται ότι εκείνη η... δηλητηριώδης ατάκα του Αλέξη Τσίπρα εναντίον του Φώτη Κουβέλη, περί «Καρατζαφέρη της Αριστεράς», χαρακτηρίζει πλέον μονίμως τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΔΗΜΑΡ...

Αψευδής μάρτυρας, η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Κουβέλης και η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. καθημερινά αποδεικνύουν ότι έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από την καταψήφιση και την κριτική στο Μνημόνιο και έχουν προσχωρήσει στο μπλοκ των εγγυητών και συνεχιστών του», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Σήμερα αναδεικνύεται ως η αιχμή του δόρατος της εφαρμογής της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής».
Σε άλλη ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ποια είναι – κατά την άποψή του- η «μόνη διαφορά» της σημερινής κυβέρνησης από εκείνες του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου: «Το απύθμενο θράσος των νέων συνεχιστών του Μνημονίου που τώρα βαφτίζουν τα βάρβαρα μέτρα απαγκίστρωση και "επαναδιαπραγμάτευση».
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:
«Τα νέα αντιδραστικά μέτρα που σχεδιάζει η κυβερνητική Τρόικα δεν έχουν καμία σχέση με την περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση, ούτε με την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση. Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, οι περικοπές στις δημόσιες δαπάνες που δεν ειπώθηκαν προεκλογικά, είναι συνώνυμες της κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης της χώρας, βαθαίνουν την κρίση και απομακρύνουν τη χώρα από την Ευρωζώνη».
 http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου