Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δίπλα-δίπλα στελέχη της ΝΔ με την “Χρυσή Αυγή”



Δίπλα-δίπλα ήταν βουλευτής της Ν.Δ. με τον συνάδελφό του της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις μνήμης προχθές Κυριακή 22 Ιουλίου, στην Άρτα, με τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την έξοδο του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα στα βουνά.
Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Στύλιος (αριστερά στη φώτο) είναι μαζί με τον αγρότη Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση που εκλέχθηκε στην Αιτωλοακαρνανία με τη Χρυσή Αυγή, ωσάν να μην τρέχει τίποτα. Νωρίτερα στο κέντρο της πόλης οι Χρυσαυγίτες, κυρίως νέα παιδιά, κάνανε πορεία με σημαίες και φορώντας μαύρες μπλούζες, φωνάζανε συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Κάθε χρόνο στην Άρτα, τέτοια εποχή, τελείται επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο πεσόντων, μπροστά στον ανδριάντα του αρχηγού του ΕΔΕΣ, που βρίσκεται στην πλατεία Ζέρβα και είναι μια ευκαιρία να συγκεντρωθούν και ακραία στοιχεία της περιοχής. Συνήθως επικρατούσε ηρεμία, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά και εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή που εκπροσωπήθηκε και με βουλευτή της.
Και καλά, ο Μπαρμπαρούσης, φόρεσε το τζιν παντελόνι (Κυριακή με 40 βαθμούς θερμοκρασία στην Αρτα δεν αντέχετε) και πήγε. Οι νεοδημοκράτες της πόλης, που ήταν και αρκετοί, εκτός από τον βουλευτή, που αναμένεται αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου να εκλεγεί και αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. τι έκαναν;
Δεν θυμούνται ότι η ηγεσία της Ν.Δ. μίλησε για ακραίο και φασιστικό κόμμα; Θα νομιμοποιούν με την παρουσία τους, τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής; Μήπως ήρθε ή ώρα να τραβήξουν από τη Συγγρού και κανένα αυτί; Γιατί εάν αρχίζουν να τους νομιμοποιούν μετά δεν θα μπορούν να τους αποβάλλουν και θα τους βρίσκουν μπροστά τους, ειδικά σε περιοχές, όπως η Άρτα, που έχει σκληρό δεξιό ακροατήριο.

 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου