Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Πολιορκία των συνόρων και συγκρούσεις στα νησιά είναι η πρώτη φάση της τουρκικής εισβολής


Ας μην έχουμε αυταπάτες, τα νησιά θα βουλιάξουν από “παράνομους μετανάστες”
Ας ξυπνήσουμε όλοι πριν είναι αργά. Είμαστε σε πόλεμο με την Τουρκία. Όσα συμβαίνουν στα σύνορά μας είναι η δεύτερη φάση επιθετικών ενεργειών που έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια. Η Άγκυρα αξιοποίησε πλήρως την αδράνεια της κρατικής μηχανής και τους οπαδούς των ανοικτών συνόρων στην Αθήνα, προκειμένου να εγκαταστήσει στο εσωτερικό της χώρας χιλιάδες μετανάστες και άγνωστο αριθμό ανδρών των μυστικών υπηρεσιών της και των ενόπλων δυνάμεων.
Επί μήνες πέρναγαν τον αφύλακτο Έβρο χιλιάδες νεαροί, καλοντυμένοι, με σακίδια, χάρτες και κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς. Άλλοι έμεναν στην περιοχή της Θράκης, άλλοι βάδιζαν στην Εγνατία οδό με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και οι περισσότεροι έπαιρναν τα νυχτερινά τρένα και διασκορπίζονταν σε όλη τη χώρα. Τώρα, έχουμε περάσει στη δεύτερη φάση ρευστοποίησης των συνόρων, με μαζική αποστολή χιλιάδων μεταναστών κατά μήκος του Έβρου.

Σε αυτή την αποστολή συμμετέχουν οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, η τουρκική αστυνομία και ένα δίκτυο πρακτόρων της ΜΙΤ που επιχειρούν να οδηγήσουν τους μετανάστες σε μυστικά περάσματα. Μη γελιέστε, οι Καστανιές και ο Έβρος έχουν να κάνουν με τη συγκομιδή εντυπώσεων από τα drones, προκειμένου οι Τούρκοι να πιέσουν την Ευρώπη για να πάρουν λεφτά και Αιγαίο. Ο βασικός στόχος είναι η αποβίβαση στα ακριτικά νησιά μεγάλου αριθμού μεταναστών που θα παραλύσουν την άμυνα και θα κάνουν ευκολότερο το τελικό παζάρι για την αναθεώρηση της Λωζάνης.

Τα θαλάσσια σύνορα μπορούν να φυλαχτούν μόνο με βία. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος. Το Λιμενικό πρέπει πάλι να εκπαιδευτεί γιατί όπως μου λένε όλα τα χρόνια του Τσίπρα έπαιρνε διαφορετικές οδηγίες για την υποδοχή των μεταναστών και ουσιαστικά στήριζε τη δράση των διαφόρων ΜΚΟ.
Τώρα, οι ηλίθιοι των Αθηνών θα εισπράξουν τα αποτελέσματα μιας σειράς πράξεων και μιας πολιτικής που άνοιξαν κερκόπορτες στο Αιγαίο. Είναι αδιανόητο, την ώρα που πολιορκείται η χώρα, να διαβάζεις ανακοινώσεις της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που υπογραμμίζουν ότι πρέπει να ανοίξουμε πλήρως τα σύνορα και να εφαρμόσουμε πολιτική ανοικτών συνόρων. Είναι αδιανόητο, η αντιπολίτευση να επιτίθεται εναντίον της κυβέρνησης την ώρα που οργανωμένες ομάδες παράνομων, αγνώστου προέλευσης, καθοδηγούμενες από τον τουρκικό στρατό, επιχειρούν μαζικά να παραβιάσουν τα σύνορα σε όλο το μήκος τους. 

Περίπου 200 συνελήφθησαν στον Έβρο και 1000 αποβιβάστηκαν στις ακτές των νησιών. Αυτό αν συνεχιστεί θα αθροίσει στο τέλος δεκάδες χιλιάδες πάνω στα νησιά, δηλαδή αυτό που θέλουν οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας.
Κατά τη γνώμη μου, η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη για μια ακόμη φορά δεν θα βοηθήσει αποφασιστικά την Ελλάδα. Για μια ακόμη φορά, η κα Μέρκελ έδειξε κατανόηση και συμπόνια για τον κο Ερντογάν, το μεγάλο πελάτη της γερμανικής οικονομίας. Για μια ακόμη φορά, η Γερμανίδα καγκελάριος έδειξε το ανθελληνικό πρόσωπό της, λέγοντας ότι κατανοεί τον Τούρκο Πρόεδρο και την Τουρκία, γιατί δεν έχει πάρει, όσα έπρεπε να πάρει από την Ευρώπη. Και ότι αν τελικά δεν τα πάρει θα σπεύσει διμερώς να βοηθήσει.

Πιστεύω ότι η Ευρώπη δεν θα βοηθήσει την Ελλάδα. Ένα τέτοιο γεγονός στα σύνορα, θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμό στη διοίκηση της Frontex και να έχει στείλει ήδη μεγάλο αριθμό ανδρών προς ενίσχυση της ελληνικής αστυνομίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα, γιατί απλούστατα θέλουν να διαλυθεί η Ελλάδα και να τα βρουν με την Τουρκία δίνοντας κομμάτια της εθνικής κυριαρχίας της. Οι Γερμανοί, οι Ούγγροι, οι Πολωνοί και οι άλλοι βορειοευρωπαίοι δεν θέλουν ούτε ένα μελαμψό να φτάσει στα εδάφη τους και δεν τους απασχολεί αν εδώ στη χώρα μας φτάσουν τα 2 ή 3 εκατομμύρια μουσουλμάνων που στέλνει για να την καταλάβει ο Ερντογάν.

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Άλλο πράγμα η φιλανθρωπία και η φιλοξενία και άλλο πράγμα η εθνική βλακεία. Εξαιτίας όλης αυτής της πολιτικής των τελευταίων ετών θα χάσουμε τα νησιά μας, και θα υποστεί το μαρτύριο της διασποράς ο νησιωτικός πληθυσμός. Πρέπει σήμερα να σπεύσουμε, να δημιουργήσουμε μία νήσο Έλη, όπως έκαναν παλιότερα οι Αμερικανοί. Αντί να φορτώνουμε τα ακριτικά νησιά με χιλιάδες μουσουλμάνους και κάθε καρυδιάς καρύδι από όλες τις ηπείρους που θα δράσουν την ώρα μηδέν εναντίον του ελληνικού στρατού και των κατοίκων της περιοχής, να τους μεταφέρουμε άμεσα σε απολύτως ελεγχόμενο νησί. Πρέπει οι εργολάβοι των Αθηνών και το ελληνικό δημόσιο, ο στρατός να κατασκευάσουν άμεσα τα απαραίτητα έργα και να αποσυμφορηθούν πλήρως τα ακριτικά νησιά.

Έτσι, θα δοθεί το μήνυμα ότι όποιος θέλει να περάσει εδώ, ούτε προωθείται προς την Ευρώπη, ούτε χαρτιά παίρνει αλλά καταλήγει σε ένα νησί, όπου πρέπει να περιμένει την τύχη του μετά από πολύκαιρη παραμονή. Όπως συνέβαινε με τα κύματα των μεταναστών την εποχή που λειτουργούσε η νήσος Έλις. Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και ουσιαστικά – εδώ και καιρό – σε πολεμικό συναγερμό. Αν δεν το καταλάβουμε σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά.

Τα κύματα των μεταναστών στην τρίτη φάση του έργου Ερντογάν θα παρουσιαστούν με όπλα, ως εξαγριωμένοι και πεινασμένοι μετακινούμενοι και θα κάνουν έναν ασύμμετρο πόλεμο κατά μήκος των συνόρων με τις ελληνικές δυνάμεις. Τώρα έβγαλαν κόφτες για τα συρματοπλέγματα και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Αύριο θα είναι οπλισμένοι καλύτερα. Θα προκαλέσουν αιματηρά επεισόδια, γιατί αυτό θέλει η Άγκυρα και στα νησιά συντονισμένα θα αρχίσουν να συμπλέκονται με κατοίκους και τοπικές δυνάμεις, προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις. Θυμηθείτε ότι στο τέλος, ο Ερντογάν θα εμφανιστεί ως ο υπερασπιστής των μουσουλμάνων που επιδιώκουν μια καλύτερη ζωή.

Ας μαζέψουμε άπαντες το μυαλό μας και τα κουράγια μας. Αυτό που συμβαίνει στον Έβρο, δεν είναι απλά μια απόπειρα διέλευσης μεταναστών, είναι οργανωμένη εισβολή της εμπροσθοφυλακής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Εδώ και τώρα, αποσυμφορείστε τα νησιά και μεταφέρετε τους μετανάστες σε ακατοίκητη νήσο, όπισθεν της πρώτης γραμμής. Οι εθνοτερμίτες εδώ στην Αθήνα, οι οπαδοί των ανοικτών συνόρων και της επίλυσης του δημογραφικού με την αύξηση ενός εκατομμυρίου μουσουλμάνων κάνουν ότι μπορούν για να μπουκάρουν όλοι αυτοί στο ελληνικό έδαφος. Αυτά πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας.Γιατί οι κύριοι αυτοί δεν μιλάνε για τα μπλόκα και τη συμπεριφορά των Σκοπιανών απέναντι στους μετανάστες. Δεν μιλάνε για τη συμπεριφορά εκείνων με τους οποίους έστησαν τις Πρέσπες και τη μειοδοσία της λίμνης. Έφτασαν στο σημείο, να ζητάνε να ανοίξει η κυβέρνηση τα σύνορα και να εισβάλλουν σε πόλεις και χωριά δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι.

Μόνη λύση η δημιουργία μιας δικής μας νήσου Έλις, όπου θα μεταφερθούν ΟΛΟΙ
Είναι απαραίτητο να φτιάξουμε το Elis Island στο Αιγαίο. Το δικό μας ElisIsland. Πρέπει να αναφέρω σήμερα, ότι 20 εκατομμύρια μετανάστες από όλο τον κόσμο πέρασαν από εκεί, από την 1η Ιανουαρίου του 1892, έως τις 12 Νοεμβρίου του 1954, οπότε έκλεισε. Υποδέχθηκε πάνω από 20 εκατομμύρια μετανάστες από όλο τον κόσμο. Εκεί υποβάλλονταν σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να εγκριθεί η είσοδός τους στις ΗΠΑ. Το νησί ήταν στα ανοικτά του Μανχάταν. Εκεί, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έμαθαν αγγλικά και έπαιρναν καινούργια πιο σύντομα ονόματα για να μπορούν να εγκατασταθούν. Εκεί, έβλεπαν οι Αμερικανοί τι ρόλο παίζει ο καθένας από τους μετανάστες. Αν ήταν κακοποιός ή εντάξιμος.
Κανένα κράτος δεν μπάζει χωρίς έλεγχο χιλιάδες ξένους ανθρώπους. Αυτά περί φασισμού είναι φαιδρά. Κανένα δυτικό κράτος δεν έχει επιτρέψει αλλαγή του πολιτισμού του και αλλοίωση του πληθυσμού του. Όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Γαλλία αλλά και τις αντιδράσεις όλων των ευρωπαίων στα κύματα μετανάστευσης, καταλαβαίνει ότι εδώ στην Αθήνα απειλή δεν είναι ο κορονοϊός αλλά ο ιός της περίφημης ανοικτής κοινωνίας.

 Γράφει ο Γιώργος Τράγκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου