Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βαποράκι της τουρκικής προπαγάνδας

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βαποράκι της τουρκικής προπαγάνδας
Τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη και τα έντυπα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ διακινούν όλες τις ψευδείς ειδήσεις της τουρκικής προπαγάνδας. Αποδέχονται άκριτα τα πάντα.
Τελικός στόχος να αμαυρώσουν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, καθώς το εσωτερικό μέτωπο είναι αρραγές. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει την στάση της κυβέρνησης.
Ας δούμε περιληπτικά τι διακίνησαν, αυτές τις ημέρες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που σχεδόν πάραυτα διαψεύσθηκαν.
1.Εμφάνισαν έναν δήθεν νησιώτη να έχει κρεμασμένο στο ψαροντούφεκο του ένα παιδικό παπουτσάκι. Αμέσως οι μαινάδες της Αριστεράς ξεσπάθωσαν κατά του «αιμοσταγούς» νησιώτη, που επεδείκνυε το παπουτσάκι ενός παιδιού που μόλις είχε πνιγεί.
Τι αποδείχθηκε;

Ηταν ένας Ιταλός ηθοποιός, με ονοματεπώνυμο, που έκανε πλάκα με τους φίλους με το παπουτσάκι του παιδιού του. Οι αριστερούληδες δεν επανήλθαν, αλλά ούτε και επανόρθωσαν.
2.Βούιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολισμό βάρκας από το Λιμενικό. Τελικά, ο εισαγγελέας Χίου άσκησε ποινική δίωξη σε εννέα αλλοδαπούς γιατί βούλιαξαν την βάρκα στην οποία επέβαιναν.
Αποσιωπήθηκε το γεγονός από τα έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμειναν οι εντυπώσεις.
3.Ακόμα και πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν την προπαγάνδα του Ερντογάν πως οι Ελληνες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Σύρο. Καμιά απόδειξη, κανένα στοιχείο. Αφού το είπε ο Ερντογάν και στρέφεται κατά της Ελληνικής κυβερνήσεως, δεν μπορεί, θα είναι αλήθεια. 
Αλήθεια, γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται κατ΄αυτόν τον τρόπο; Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι απομονώνονται ακόμα πιο πολύ; Τι τους ωθεί να υιοθετούν αυτά που υποστηρίζει ο εχθρός;
1.Δεν συνήλθαν ακόμα από το σοκ που υπέστησαν λόγω της ακαριαίας και αποτελεσματικής αντίδρασης της
Ελληνικής κυβέρνησης. Πίστευαν πως ο Μητσοτάκης θα ήταν άτολμος και θα άφηνε την Ελλάδα να γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι, ώστε αυτοί, στην συνέχεια, να εισπράξουν τα πολιτικά οφέλη.
Επεσαν έξω και γι΄αυτό αντιδρούν σπασμωδικά.
2.Δεν πίστεψαν πως οι πολίτες θα στήριζαν με τόσο συντριπτική πλειοψηφία την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που την προηγούμενη εβδομάδα «βούλιαξε» στην Λέσβο και στην Χίο. Κι όμως, όταν διαπίστωσαν πως ο εχθρός αντιμετωπιζόταν με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα, σε όλα τα μέτωπα, εντός και εκτός Ελλάδος, οι πολίτες συμπαρατάχθηκαν με τον πρωθυπουργό.
3.Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν πως χάνουν την μάχη των ιδεών. Βλέπουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τιμά την σημαία, συστρατεύεται στην φύλαξη των συνόρων, έχει εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Στρατό και στην Αστυνομία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει πρώτη φορά μετά την Μεταπολίτευση. Οι έννοιες και τα σύμβολα που είχε αποκαθηλώσει η Αριστερά, τώρα με την εχθρική επιβουλή, οι πολίτες τα επανατοποθετούν εκεί που πρέπει.
Για την Αριστερά ο πατριωτισμός είναι εθνικισμός. Οσοι τιμούν τον Ελληνικό Στρατό είναι στρατόκαυλοι. Οσοι ψάλλουν τον Εθνικό Υμνο είναι πολεμοκάπηλοι. Οσοι πολίτες φρουρούν τα σύνορα είναι παρακρατικοί.
Τώρα βλέπουν το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Παρ΄όλο το γεγονός πως οι προοδευτικούληδες αποτελούν την πλειοψηφία των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, τα μηνύματα τους πέφτουν στο κενό.
Και στην απόγνωση τους, κατηγορούν την Ελληνική κυβέρνηση για όσα της καταλογίζει ο Ερντογάν. Είναι με τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς, γιατί είναι εξαθλιωμένοι. Είναι συνεπείς με την ιδεολογία τους που βάζει το ταξικό πάνω από το εθνικό.
Πολύ φοβούμαι, πως δεν μας δουλεύουν, αλλά έχουν εντάξει τα ψέματα του Ερντογάν στο πολιτικό τους οπλοστάσιο.
Αυτοπυροβολούνται!


 https://www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου