Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η ταύτιση Μουζάλα – Μητσοτάκη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!
Που; Στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα, κολλητού του Χριστοφοράκου στον ΣΚΑΪ!
Την ώρα που ο ΣΚΑΪ, εκτροφείο φασισμού και διαφθοράς έπαιζε νυχθημερον τις μειοδοτικές δηλώσεις Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και λοιπών που ξέπλεναν την θηριωδία των Σκοπιανών, εμφανίστηκε ο κύριος Μουζάλας προσφέροντας ένα απαίσιο θέαμα, στην εκπομπή του… Τσίμα!
Ένα απεχθές θέαμα που συμπληρώθηκε με τον Μουζάλα να ταυτίζεται με το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη και να αποκαλεί τα Σκόπια με το.. όνομα που είχε σκαρφιστεί ο Μουσολίνι.
Βεβαίως ο κύριος Μουζάλας ζήτησε «συγγνώμη». Γιατί αλήθεια; Γιατί απ’ όλα; Για το στήσιμο του ΣΚΑΪ στο οποίο συμμετείχε ως ιδανικός κομπάρσος; Για το «Μακεδονία» που απέδωσε σε ένα κράτος δολοφόνων που αποτελεί φασιστικό δημιούργημα; Για τις μανάδες με τα παιδιά που έμπαιναν σε καμιόνια υπό την απειλή όπλων από τους Σκοπιανούς; Ή μήπως για τους Εβραίους που έμπαιναν και αυτοί στα τραίνα θανάτου υπό την απειλή των παπούδων που σήμερα απειλούν πρόσφυγες;
Ποιός από όλους αυτούς θα σε συγχωρήσει κύριε Μουζάλα;

 

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου