Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΥΕΣΘΕ! ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ! ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ!


ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΩΡΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ
ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ.
 Την ώρα που ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός δέχεται την αδυσώπητη επίθεση των «θεσμών» και των «συμμάχων», ο προκαθήμενος του πατριαρχικού θρόνου βρήκε την «ευκαιρία» να συγκαλέσει υποτιθέμενη «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο», έτσι ώστε ο γονατισμένος Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός να μην αντιδράσει σε όσα το προδοτικό «λόμπυ» ετοιμάζει ως συνέχεια των οικουμενιστικών μεθοδεύσεων των μασόνων (αρχ. Παύλου Δημητρακόπουλου ,Δ/ντη γρ. Αιρεσεων και Παραθρησκειών Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς) Πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως Μελετίου και Αθηναγόρου.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ συντελείται επιχείρηση προδοσίας της πατροπαράδοτης πίστης μας. Αυτής που υπερασπίστηκαν με το αίμα τους γενιές Ορθόδοξων  Ελλήνων..
αγωνιστών που από την πρώτη άλωση της Πόλης χύνουν αδιάκοπα αίμα. Χύνουν το αίμα Ορθοδόξων, οι Λατίνοι και Φράγκοι Παπικοί ως όργανα μιάς διαχρονικής παιδαγωγίας εξ αιτίας της φαυλοκρατίας που ανεχθήκαμε και ανεχόμαστε να μας κυβερνά και να μας διατάζει.

            ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ πουλήσαμε την ψήφο μας και την εμπιστοσύνη μας σε δήθεν πιστούς πολιτικούς και σε πολιτικούς με σεβασμό στην παράδοση του Έθνους και αφού την διαγούμισαν εφαρμόζουν το σχέδιο προδοσίας που υπέκρυπταν.

            ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αδιαφορήσαμε για την Ορθόδοξη πίστη μας αρκούμενη σε περιστασιακή παρουσία μας στις εκκλησιές μας, αφήνοντας τις κερκόπορτες της πίστης μας αφύλακτες να εισβάλουν οι λύκοι. Και δυστυχώς έφτιαξαν κοπάδια! Τώρα πρέπει να στοιχηθούμε πίσω από ατρόμητα «κριάρια» δίνοντας την σωτήρια ομολογία της Ορθόδοξης πίστης μας στον Ιησού Χριστό και όχι στις Οικουμενιστικές καρικατούρες που σχεδιάζουν οι «νεορθόδοξοι» καταληψίες της Ορθόδοξης Ανατολικής Παιδείας.

            ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, όσοι αισθάνεστε έτσι και δεν θέλετε να απαρνηθείτε την Ορθοδοξία, γρηγορείτε! Βρέστε ορθόδοξους πνευματικούς ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ και ζητήστε ενημέρωση και καθοδήγηση. Διότι απομακρυνθήκαμε από τα δόγματα της Ορθοδοξίας και επιχειρούν να μας σκοτίσουν με τα δόγματα της Πανθρησκείας και του Ολοκληρωτισμού της Παγκόσμιας «Τάξης»! Τους φαντάζουμε εύκολοι στόχοι και ακονίζουν τα αδηφάγα ένστικτά τους. Με την εμφάνιση προβάτου έρχονται λύκοι βαρείς όπως μας προειδοποιεί η Αποκάλυψη.

            Για να μην μένει χώρος για παρανοήσεις, διαβάστε την επισυναπτόμενη προφητεία του Αγίου Νείλου του αγιορείτου και μυροβλήτου:

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κατά το 1900 βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος.

Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία.

Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, θα μετασχηματίζωνται αι μορφαί των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τας γυναίκας δια της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής.
Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γένουν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντιχρίστου.

Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και τους γεροντότερους. Η αγάπη θα εκλείψη. Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, τότε θα αλλάξουν τα ήθη και αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας.
Η σωφροσύνη θα απολεσθή από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτεία.

Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια.
Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγίας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως.

Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τούς εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότε δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως, τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα Ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχωρίας.

Και πάντα ταύτα γενήσονται διά το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύση τα πάντα και γενήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιή τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν, θέλει δε δώσει πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, να εφεύρη, να ομιλή ο εις προς τον άλλον, από την μίαν άκρην της γης έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθό της θαλάσσης ως ιχθύες.

Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντιχρίστου.
Και τόσον θα προοδεύση εις την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τούς ανθρώπους και μη πιστεύουν εις την ύπαρξιν του Τρισυποστάτου Θεού.

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώση τας ημέρας, δια τούς ολίγους σωζομένους, διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τούς εκλεκτούς.
Τοτε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία και θα θανατώση τον πλάνον και τούς οπαδούς αυτού.

ΑΔΕΛΦΟΙ, «στήκετε και κρατείτε τας παραδόσεις» έλεγε ο Απόστολος των Εθνών. Τώρα επίκαιρος παρά ποτέ.





                                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου