Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξαφνικά μέσα στη νύχτα άναψε στο φουλ τις μηχανές του "βαρέος πυροβολικού" ο δημοφιλής Στρατηγός ε.α., επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής ΆμυναςΦράγκος Φραγκούλης και σείεται ήδη συθέμελα ολόκληρη η απεγνωσμένη και καταπροδωμένη  Ελλάδα!
  ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ "ΕΦΟΔΟΣ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
Με αιφνιδιαστική και αυθόρμητη μεταμεσονύχτια παρέμβασή του περί τις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής της Ορθοδοξίας 20-3-2016 μ.Χ., στην εκπομπή "Βραδιάζει" του Αχιλλέα Ασλανίδη στο Μετρόπολις 95,5, όπου προσκεκλημένος ήταν ο Δημοσιογράφος του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Κωστής Αλεξίου, ο Στρατηγός άρχισε ανηλεή βομβαρδισμό των άθλιων θέσεων και πράξεων της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ταρακούνησε το "σύμπαν", καθώς μίλησε από καρδιάς τόσο καθαρά και λεβέντικα όπως ποτέ, ενώ άφησε καθαρά να σκιαγραφηθεί η δημιουργία ενός νέου ενωτικού φορέα του τύπου "όλοι μαζί" για την Ελλάδα!
"ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ" ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ..
ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
 Με αφορμή τα σχόλια της εκπομπής, του Αχιλλέα Ασλανίδη και τις σχετικές αποκαλύψεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ,τις γνωστές δηλώσεις Μουζάλα, Φίλη και σία, αλλά και την παρέμβαση ακροατή που πήγε να προσβάλει το φρόνημα και την εθνική συνείδηση και γλώσσα των κατοίκων της ακριτικής Φλώρινας και την συγκινητική ανταπάντηση Φλωρινιώτισσας, ο Στρατηγός πήρε αιφνιδιαστικά τηλέφωνο στην εκπομπή και έβαλε φωτιά στις ντάπιες, αποκαλώντας ευθέως και επιεικώς "γαϊδούρια" όσους προσβάλουν την ελληνικότητα των Μακεδόνων και δίνουν το Όνομα στα Σκόπια, αλλά και όσων αρνούνται την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!  Μιλώντας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, θυμήθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον υπέροχο Δάσκαλό του Πέτρο Παπαπέτρο από το Ξυνό Νερό Φλώρινας, γιο Μακεδονομάχου και παπά που είχαν γδάρει ζωντανό οι Κομιτατζήδες και ξεσπά:
"Να πλένουν το στόμα τους όλα αυτά τα γαϊδούρια, τα γαϊδούρια, που βρίζουν τον Ελληνισμό και τον Ποντιακό Ελληνισμό" βροντοφώναξε ο Στρατηγός μέσα από τα βάθη της ψυχής του, αγανακτώντας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα!
"ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ"Ντροπή τους" πρόσθεσε ο Φράγκος Φραγκούλης για το γενικό ξεπούλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε ερώτηση για τους Τούρκους Αξιωματούχους που φέρνουν στα ελληνικά νησιά μας, συμπλήρωσε:
"Μεγαλύτερο ξεπεσμό δεν μπορούμε να έχουμε"!
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
Στο δε ζητούμενο ότι "κάτι πρέπει να κάνουμε" καθώς το ζητάει και ο κόσμος από τον ίδιο, ο Στρατηγός τόνισε με νόημα τέσσερις φορές ότι αυτό που θα κάνουμε θα το κάνουμε "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"!
  "ΤΟΥΡΚΙΑ: 78 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ 72,5 ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ"
Για το βιβλίο του "ποια Τουρκία; Ποίοι Τούρκοι;" τόνισε: "Είναι 78 εκατομμύρια και έχουν 72 και μισά έθνη! Ο ίδιος ο Οζάλ το είπε! Δεν το λέω εγώ. 28 εκατομμύρια είναι Κούρδοι και άλλοι 25 -  30 εκατομμύρια είναι οι Αλεβί. Οι παλαιοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας. Να το μάθουνε. Ποια Τουρκία; Και ποιος Νταβούτογλου;"!
"ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ"
 "Ντροπή τους! Λίγο να καθίσουν να διαβάσουν να μελετήσουν, να δουν αυτήν την πατρίδα. Τι έχει τραβήξει για να γίνει ελεύθερη. Όταν δεν σέβονται τον Κολοκοτρώνη, όταν δεν σέβονται κανέναν...Μέχρι και τον εθνικό ποιητή τον Διονύσιο Σολωμό πήγαν να ευτελίσουν. Τι άλλο ψάχνουν να βρούνε; Τι άλλο θέλουν να κάνουν; Τι ανοσιουργήματα είναι αυτά; Δεν υπάρχει τσίπα; Τίποτα δεν σέβονται; Τι προσδοκούν δηλαδή να κάνουν; Να αλλοτριώσουν παντελώς αυτόν τον τόπο; Αυτό είναι το όνειρό τους;" αναρωτήθηκε ο Στρατηγός, αναφερόμενος προφανώς στον γενικευμένο πόλεμο Υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Παιδείας, Πίστης  και Ιστορίας μας...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Για τον ρόλο των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο τόνισε ότι δεν θα κάνουν τίποτε, αφού δεν πηγαίνουν να σταματήσουν τις βάρκες στις ακτές της Τουρκίας, έργο που θα έπρεπε να αναλάβει Αστυνομία και όχι - συνέχισε - να μας κουβαλούνε εδώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους σε μια χώρα με 1,5 εκ. ανέργους και 3,5 εκ. κάτω από το όριο της φτώχειας, όταν μια Ευρώπη 475 εκ. δεν μπορεί να απορροφήσει 1 εκ. και τους αφήνουν να τους απορροφήσει η Ελλάδα!
"ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ ΗΓΕΤΗΣ"...
 "Ντροπή σε όλους τους! Είναι ηγέτες αυτοί (της Ευρώπης); Ούτε εντός παρενθέσεως ηγέτες δεν είναι αυτοί των 28 κρατών! Μηδέ και του δικού μας εξαιρουμένου", κατέληξε ο Φραγκούλης για τον τραγικό χειρισμό του Προσφυγικού!
ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ: "Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ"...
Σε ερώτησή μας για το τι θα έλεγε εάν είχε μπροστά του τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο,ο Στρατηγός τον σφάζει με το γάντι, λέγοντας με νόημα:
  "Τι θα του έλεγα; Να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας"!
 "ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ"
 "Η μάνα μου είναι από το Πολυκάστανο Βοΐου Κοζάνης. Και ο πατέρας μου είναι από την Ανατολική Θράκη. Πρόσφυγας. Είμαι Θρακομακεδόνας και περήφανος που είμαι Μακεδόνας! Από τη μια μεριά. Και από την άλλη μεριά είμαι Ανατολικοθρακιώτης" είπε για την καταγωγή του ο Φράγκος Φραγκούλης, δείχνοντας έτσι πώς έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να παρεμβαίνει και για το Σκοπιανό και για τα εθνικά γενικά θέματα...Απολαύστε παραπάνω τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη που έχει απασφαλίσει κανονικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ετοιμόρροπο πολιτικό σκηνικό και την εθνική ελπίδα που έρχεται από τον βορρά! Από την Μακεδονία την ξακουστή, του Αλεξάνδρου τη χώρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου