Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Εμείς κάψαμε την Ελλάδα!


Η απαράδεκτη στάση της Ελληνικής(;) κυβερνήσεως και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού στο -όπως εξελίχθηκε- εθνικό ζήτημα των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών, που έκαναν στάχτη δάση και περιουσίες ανθρώπων, προξενεί (για ακόμα μία φορά) οργή και αγανάκτηση.

Η ανυπολόγιστη καταστροφή στο ήδη βαριά πληγωμένο οικοσύστημα που περιβάλει την Αττική είναι κατά τον πρωθυπουργό "περιορισμένης" έκτασης. Το ίδιο και η φωτιά στα Κύθηρα που έκαψε σχεδόν ολοσχερώς το νησί, η φωτιά στην Ζάκυνθο που επί μια βδομάδα άφηνε πίσω της στάχτη και αποκαΐδια, οι φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη κ.ο.κ.


Η τεράστια ζημιά, που υπέστη και πάλι η Πατρίδα μας δεν θεωρείται σημαντικό γεγονός από όλους τους πολιτικάντηδες και όχι μόνο από αυτούς που στελεχώνουν την σημερινή κυβέρνηση. Οι τωρινοί κυβερνώντες είναι "άξιοι συνεχιστές" του καταστροφικού έργου των προκατόχων τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (ή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ), που με την βοήθεια του "στρατηγού ανέμου" έκαψαν ό,τι μπορούσαν περισσότερο κατά το παρελθόν!

Η μεγάλη ευθύνη, όπως έχουμε ξαναπεί, βαρύνει όλους εμάς, τους απλούς πολίτες! Γιατί οι υπηρέτες του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου, που καταστρέφει κυριολεκτικά και μεταφορικά την Χώρα, είναι αμοραλιστές και αδίστακτοι, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν πατρίδα και ηθικούς φραγμούς. Βρίσκονται σε ξενοκίνητη διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να καταστρέψουν ολοσχερώς την Ελλάδα και δεν συναντούν την παραμικρή αντίδραση!

Όλοι οι -δήθεν- "πατριώτες" είναι εξαφανισμένοι, βολεμένοι ή/και εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό τους και αποστασιοποιημένοι από τα οδυνηρά γεγονότα. Οι μόνοι που δραστηριοποιούνται είναι οι φανατισμένοι μισθοφόροι υπηρέτες του ψεύδους και της συκοφαντίας, που έχοντας πουλήσει την ψυχή και το μυαλό τους στον διάβολο, πολεμούν με μανία και αισχρά ψεύδη όλους όσοι είναι αποφασισμένοι να μην παραδώσουν αμαχητί τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος μας.

Είναι εύκολο να κατηγορούμε τους πολιτικούς, αλλά πολύ δύσκολο να αναλογιστούμε ότι η δική μας ανοχή οπλίζει το χέρι στους, που πυροβολεί καθημερινά τον τόπο! Δεν μας απέμεινε πολύς καιρός για σκέψεις! Ήρθε η ώρα να δράσουμε! Ο καθένας όπως μπορεί, αλλά όλοι ενεργοποιώντας και πάλι τους εγκεφάλους μας, που έχουν σταθμεύσει και σαπίζουν από την αχρησία που τους επέβαλλε η καθημερινή πλύση εγκεφάλου του άθλιου κατεστημένου.

Ας πάρουμε όλοι παράδειγμα από την στάση των πυροσβεστών! Μόνοι, χωρίς βοήθεια από το κράτος, πάλεψαν και εξακολουθούν να παλεύουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση με τις φλόγες για να προφυλάξουν όχι την περιουσία τους, αλλά όλους εμάς! Όλοι οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες, που είναι η φωτεινή (και ίσως μοναδική) εξαίρεση του θλιβερού φαινομένου που ονομάζεται σύγχρονος νεοέλληνας και σημαίνει την απόλυτη έκφραση της εγωπάθειας και της μικρονοϊκότητας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου