Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

H ΜΟΥΧΛΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ


Προσωπική του υπόθεση η υπηρέτηση της  Πατρίδας!!! Τι άλλο θα ακούσουμε από τους «κουσουράδες»και τους Νενέκους της  αδιαντροπιάς ,της υποτέλειας στη Νέα Τάξη, τους «μπαχαλάκηδες» και τους πάσης φύσεως καιροσκόπους!
Ο ένας μας φτύνει με το «αριστερό» του θράσος , λέγοντας ότι η άρνησή του να  υπηρετήσει την πατρίδα, να προς-φέρει δηλαδή την προετοιμασία του για ενδεχόμενη ανάγκη ένοπλης αντίστασης κατά καραδοκούντων εχθρών, είναι προσωπική του επιλογή. Μια επιλογή που δεν γνωρίζω να είχε κάνει γνωστή στον Ελληνικό Λαό όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε την ψήφο μας. Τώρα όμως που η πατρίδα διαμοιράζεται από τους «νικητές» των τελευταίων εκλογών έσπευσε ανενδοίαστα και ανερυθρίαστα -όπως και επί των προηγούμενων πολιτικών υποκριτών- να αποδεχθεί τον υπουργικό θώκο προκειμένου να ολοκληρώσει ένα
εθνοαποδομητικό έργο, που όπως φαίνεται ανέθεσαν στο κόμ-μα του, τα ΝεοΤαξίτικα αφεντικά τους.
Τι θα απαντούσαν άραγε κάποια παρόμοια θρασίμια στους σκοτωμένους της Κύπρου, της οποίας  την θυσία πριν λίγες μέρες τιμούσαμε ως Έθνος; Ότι θα λουφάζαμε και δεν θα ήμασταν «κορόϊδα» σαν εκείνους που σκοτώθηκαν πολεμώντας τους Τούρκους εισβολείς; Ότι με ψυχραιμία και «αριστερο-προοδευτική» καπατσοσύνη θα περιμένα-με  το σύνθημα από τα (boss) της υπερατλαντικής νεοταξικής μαφίας, να την πέσουμε στα ανυποψίαστα σε ό,τι τυ-χόν απόμεινε;
Η «Μούχλα της αριστεράς» που βολεμένη στα έδρανα της βουλής , εθνικής και ευρωπαϊκής, γεμάτη εξαλλοσύνη και αμετροέπεια , λές και της χρωστάμε και ευγνωμοσύνη για την απύθμενα θρασύτητά της χλευάζει και «απειλεί» με δημοκρατικά τάχα «μυνήματα », κάθε έναν Έλληνα, επειδή τολμά να δηλώνει Έλληνας και να ενεργεί ως ενεργός και εξαπατημένος πολίτης. Προσπαθεί να μας εθίσει στην ολοκληρωτική αποδοχή των εντολών της «Νέας Εποχής»   στην οποία φαίνεται ότι οριστικά έχει ενταχθεί ως «κοπέλι» του Σόρος και των ομοιών του.  

…ΚΑΙ (Η ΜΟΥΧΛΑ) ΤΗΣ  ΕΠΑΡΣΗΣ
Στη δήλωση του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται η Βουλή ως “βόθρος” και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ως “η κόπρος του Αυγεία”» όπως λέει   σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Βουλή Νίκος Βούτσης.
«Όπως σημειώνει ο κ. Βούτσης: «Ήλπιζα ότι θα υπήρχε διάψευση ή έστω ανασκευή επί των δηλώσεων που φαίνεται ότι έγιναν. Σε κάθε περίπτωση, δηλώσεις που πέραν των απαράδεκτων χαρακτηρισμών εμφορούνται και από ακραία φονταμενταλιστική, εν προκειμένω ορθόδοξη, αντίληψη δεν μπορούν να τυγχάνουν ασυλίας και να μην αποδοκιμάζονται από τους αρμόδιους πολιτειακούς και βέβαια θρησκευτικούς παράγοντες». «Επαναλαμβάνω, ελπίζω έστω και σήμερα οι εν λόγω δηλώσεις να διαψευστούν» καταλήγει η δήλωση του προέδρου της Βουλής, με ύφος και ήθος βγαλμένο από την πρακτική των τωρινών εντολέων του. Γερμανών και άλλων ΝεοΤαξιτών!
Τόσο γρήγορα απέκτησε της αστική παχυδερμία  ο … αριστερός πρόεδρος της Βουλής! Γιατί διαμαρτύρεται για τον χαρακτηρισμό της Βουλής από τον Μητροπολίτη; Δεν έχει πάρει χαμπάρι την άποψη του Ελληνικού Λαού για τον προδοτικό εσμό που του … κατσηκώθηκε στην πλάτη; Δεν έχει πάρει χαμπάρι ό,τι και παλαιοί του «σύντροφοι» τους φτύνουν; Αλλά το παραδάκι νάναι καλά και τα …κουμάντα. Το  παχύ δέρμα το φοράς και το ανέχεσαι όσο δεν κινδυνεύει το κεφάλι σου. Μετά ξανά μανά τα … επαναστατικά που μας εκπαιδεύσανε . Και όποιον ξεγελάσουμε!
Τι λές βρέ αναπρόκοπε; Τι λες βρε υβριστή του 3% ; Μήπως θυμόσαστε τι λέγατε για την Βουλή όταν σας έκανε πλάκα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;-άλλο πολιτικοί οχετοί- και σας «έφτυναν»; Τότε δυστυχώς που κάποια κορόϊδα σαν εμένα σας συμπαθούσαμε; Λίγα σας είπε ο Επίσκοπος και λίγα κάνει απέναντί σας η Εκκλησία! Έτσι που «απορού-με» με την σκανδαλώδη ανοχή της.  Κύριοι, που την δηλητηριώδη συντροφικότητά σας βιώσαμε και βιώνουμε με τον χειρότερο τρόπο, έχετε αναλάβει εργολαβικά την ανάθεση της αποδόμησης του ΈΘΝΟΥΣ μας στο οποίο ΟΥΔΕ-ΠΟΤΕ πιστέψατε. Σαν έμπειροι πεμπτοφαλαγγίτες της Νέας Τάξης, την οποία πιστά υπηρετείτε και τα μνημόνιά της ασμένως αποδέχεστε, έχει γίνει ήδη σαφές και καθημερινά γίνεται σαφέστερο σε περισσότερους, ότι  έχετε προδώ-σει  ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά τον Ελληνικό Λαό όταν και πάλι προδομένος από τους κυβερνήτες του προσέπεσε σε σας με προσδοκία ανακούφισης. Άλλη μία φορά αποδείξατε ότι το μόνο που σας ενδιέφερε, όπως άλλωστε και τους ας-τούς» «σωτήρες» ήταν να βάλετε στο χέρι την …κουτάλα.  Μετά, η προδοσία που την βαφτίζεις με όποια καλλωπι-στικά επιθυμείς, γίνεται … απόλαυση στους κήπους της αστικής ….Δημοκρατίας…. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Επίσκοπε Κοζάνης!Να αγιάσει το στόμα σου. Και λίγα τους είπες.
 Στην έπεσε με πολιτικό «μπούλινγκ» βγαλμένο από τα νεοταξίτικα σεμινάρια,ο τάχα «πρόεδρος» της Ελληνικής Βουλής. Αυτής που ξεπουλά την Πατρίδα με σκουξίματα «πατριωτισμού». Άραγε όμως ποιάς πατρίδας; Στην «έπε-σε» με …τρομοκρατικό τρόπο, μέσω «απαράδεκτων χαρακτηρισμών που  εμφορούνται και από ακραία φονταμε-νταλιστική, εν προκειμένω ΑΡΙΣΤΕΡΗ, αντίληψη ώστε να μην μπορούν να τυγχάνουν ασυλίας και να μην αποδοκιμά-ζονται από τους αρμόδιους πολιτειακούς και βέβαια θρησκευτικούς παράγοντες». Όπως Ο ίδιος είπε! Του επιστρέ-φονται , λοιπόν του προέδρου της Βουλής των μπαχαλάκηδων όλοι οι χαρακτηρισμοί που υπονοούν  και ξεμπροσ-τιάζουν το φονταμενταλιστικό και ιδεολογικό του μίσος εναντίον της Χριστιανικής Πίστης και των Χριστιανών που ανοήτως τους εμπιστευτήκαμε και τους ψηφίσαμε! Χρήσιμο το μάθημα που μας δίνουν. Ώστε πλέον να τους κατά-ψηφίσουμε και αυτούς και τους ομοίους τους των άλλων κομμάτων ,συνεταίρους στο σκετς της δήθεν Δημοκρα- τίας. Ένα σκετς με σκηνοθέτη τη Μέρκελ και τοΣόϊμπλε , προκειμένου να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την Ελλάδα !
Αρχιεπίσκοπε και επίσκοποι ,όσοι διατηρείτε ακόμα στην καρδιά σας Χριστό και Ελλάδα, μέχρι πότε θα αποδέχεστε την ύβρι των δηλωμένων απάτριδων, άθρησκων, προσκυνημένων στην Παγκοσμιοποίηση, κατά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας; Ως πότε θα παριστάνετε τους μετριοπαθείς δημοκράτες όταν η πίστη βάλετε με κάθε τρόπο και μέσο; Και καλά όσοι από σας τα βρήκατε στα πλαίσια της προδοτικής «ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ» και του θρησκευτικού συγκρητισ-μού –προσβλέποντας σε αξιώματα και επίγειες δόξες (κακόμοιροι)–οι άλλοι; Γιά ποιόν λόγο υποστείλατε την σημαία της Πίστης;
Δεν καταλαβαίνετε ότι η παρέα των υβριστών της Πατρίδας και της Πίστης μας σύντομα θα αποτελούν επονείδιστη και φρικαλέα ανάμνηση, άγος χειρότερο του Κυλώνειου; Τι απολογία θα δώσετε για την προστασία του ποιμνίου που αναλάβατε, με όποιον τρόπο το αναλάβατε. Διότι από τη στιγμή που διαλέξατε να αποσπάσετε, αυτό το πολύ μεγάλο βάρος και μάλιστα με δικά σας μέσα, λάβατε ταυτόχρονα και το βάρος όλων των ψυχών των Χριστιανών, τις οποίες συχνά σκανδαλίζετε με τη στάση σας ,τα ξύλινα κυρήγματά σας και  με την εκκοσμικευμένη  βιωτή σας.  Η θρασύτατη επίθεση των αθεϊζόντων εθνομηδενιστών,  Ελλαδοκτόνων παραχαρακτών της ιστορίας του Έθνους δεν σας ξυπνά;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ,όσοι ζείτε με την ψυχή σας βουτηγμένη στα αθάνατα νάματα της αληθινής ιστορίας και όχι των παραχαρακτών της ατιμίας ,της παγκοσμιοποίησης και του Σόρος, της ιστορίας που δεν κακοποιήθηκε από τα κόμπ-λεξ των Κοραϊδιστών και των λοιπόν κατάλοιπων της ξενόδουλης «διανόησης» των γραικύλων, κλείστε καλά στις καρδιές σας Χριστό και Ελλάδα και μην επιτρέψετε σε καμία αλητεία δεξιά ή αριστερή να την προσβάλει. Απ΄ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, ψάλτε και μην σκύβετε το κεφάλι στους ξεδιάντροπους αμανέδες της νεοταξίτικης χούντας των πολιτικών (ψευτορωμαίικο)  που παριστάνουν ότι  μας κυβερνούν.
Άμποτε σύντομα η Ελευθερία από τα νύχια των … «τιποτιστών»-ΜΠΑΧΑΛΆΚΗΔΩΝ!   

                                                                                                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΒΑΛΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου