Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ο Barilla αντιστέκεται στην ομοφυλόφιλη προπαγάνδα και υπερασπίζεται την οικογένεια...

Τελικά δεν υποκύπτουν όλοι οι επιχειρηματίες στα κελεύσματα της Νέας Τάξης και δεν ασπάζονται τα πρότυπα που κάποιοι θέλουν να περάσουν κυρίως στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Ένας από αυτούς είναι και ο Guido Barilla, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής ζυμαρικών παγκοσμίως με το 50% της ιταλικής αγοράς και το 25% της αμερικανικής που σε δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους ανέφερε και τα εξής σε ραδιοφωνική εκπομπή: 
«Δεν θα έκανα ποτέ μια διαφήμιση με μια ομοφυλοφιλική οικογένεια…
αν αυτό δεν αρέσει στους ομοφυλόφιλους ας φάνε άλλη μάρκα ζυμαρικών. Για εμάς, η ιερή έννοια της οικογένειας παραμένει μια από τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας». Μιλώντας στην συνέχεια για το θέμα των υιοθεσιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια δήλωσε:
«Δεν έχω κανένα σεβασμό στο μέτρο της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλοφιλικές οικογένειες επειδή αυτό αφορά ένα άτομο που δεν είναι σε θέση να επιλέξει». Η Ομάδα ομοφυλοφιλικών δικαιωμάτων Equality Italia δήλωσε ότι τα σχόλια του προέδρου της Barilla ήταν μια «προσβλητική πρόκληση» και κάλεσε για μποϊκοτάρισμα των ζυμαρικών της εταιρείας, σάλτσες και σνακ. Εμείς λέμε ότι στους σημερινούς καιρούς που οι περισσότεροι υπολογίζουν το χρήμα, το κέρδος, σε βάρος των πατροπαράδοτων αξιών, αξίζει να στηρίξουμε την συγκεκριμένη εταιρεία και ελπίζουμε στις ανάλογες θέσεις να προσχωρήσουν και Έλληνες επιχειρηματίες.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου