Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Στόχος επικριτών η Σαρλίζ Θερόν: Πώς αφήνει το αγοράκι της να ντύνεται σαν κορίτσι;

Το περασμένο καλοκαίρι, το Inetrnet «εξερράγη» όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα από το «Frozen» της Ντίνσνεϊ
Η Σαρλίζ Θερόν έχει υιοθετήσει τον Τζάκσον από τη Νότια Αφρική και την Αυγούστα από τις ΗΠΑ. Την κριτικάρουν επειδή αφήνει τον εξάχρονο, σήμερα, γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι. Άδικα, λεν πολλοί γονείς.
Το περασμένο καλοκαίρι, το Inetrnet εξερράγη όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα από το «Frozen» της Ντίνσνεϊ. Ακολούθησαν άλλες φωτογραφίες του Τζάκσον με φουστίτσες, με τούτου, με ροζ UGG μποτάκια, με τα μαλλάκια του μακριές κοτσίδες. Τον προηγούμενο μήνα, η οικογένεια ήταν στο Μεξικό, ο Τζάκσον φορούσε κολιέ με ροζ χάντρες.

Το τρολάρισμα πήγε κι ήλθε: «Τι είδους γονιός κάνει αυτά στο παιδί του; Γιατί να υιοθετήσεις αυτό το μαυράκι και μετά να το εξευτελίζεις;»
 
Παρ' όλα αυτά, πολλοί γονείς παίνεσαν την Θερόν που αφήνει τον γιο της να εκφραστεί.

Η μητέρα ενός συμμαθητή του Τζάκσον στο τάεκ-βο-ντο είπε ότι η ηθοποιός συχνά ερχόταν για να βοηθήσει το τότε τρίχρονο αγοράκι να συγκεντρωθεί: «Είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι, αλλά σίγουρα ταραξίας. Δεν καθόταν ήσυχος, κι ήταν αυστηρή μαζί του, λέγοντάς του να μη μιλά και να προσέχει. Τώρα, του επιτρέπει να φοράει αυτά που θέλει να φοράει.»
 
Ο Τζάκσον σταμάτησε το τάεκ βο ντο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αρχίσει να φορά κοριτσίστικα ρούχα, σημειώνει η «Page Six».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου