Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Γιατί ο σφαγέας – πράκτορας Λένιν παραμένει στο απυρόβλητο ενώ οι «κομμουνιστοφάγοι» δαιμονοποιούν τον θριαμβευτή του αντιφασιστικού αγώνα Στάλιν;


LENIN HITLER

Ο Λένιν σε παρτίδα σκάκι με τον Χίτλερ το 1909. Τους ξέρασε και τους δύο η ίδια μήτρα του γερμανικού ιμπεριαλισμού

Δυστυχώς η ιστορία ξαναγράφεται από τους αδίστακτους σφαγείς και ηττημένους δύο παγκοσμίων πολέμων.

Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία καθηλωμένη από την Ρωσία στο Ανατολικό μέτωπο και σφυροκοπημένη από τις δυνάμεις της Αντάντ, εξαπολύει έναν πρωτοφανή μηχανισμό προπαγάνδας στο εσωτερικό των αντιπάλων χωρών ως δολιοφθορά. Αδύναμος κρίκος αποδεικνύεται η τσαρική Ρωσία με τις μεγάλες ανισότητες, όπου ο Λένιν εξοπλισμένος με χιλιάδες χρυσά μάρκα, μισθοφόρους και γερμανικά όπλα, οργανώνει την μεγαλύτερη δολιοφθορά στην ιστορία εν καιρώ πολέμου. Καταλαμβάνει την εξουσία στην Ρωσία και παραδίδεται άνευ όρων στην Γερμανία ενώ συγχρόνως κατασφάζει με όλα τα μέσα τον Ρωσιό λαό. Εκατομμύρια θύματα από τις σφαγές που έμελλε να αποτελέσουν μαγιά για την μεθοδολογία που ακολούθησε ο Χίτλερ, με τον οποίον ο Λένιν διατηρούσε στενές, στενότατες σχέσεις.

Lenin real picture
Πραγματική φωτογραφία του Λένιν, που φυσικά αποκρύπτεται για να προαχθούν τα φασιστικού τύπου πορτρέτα του ως «πανίσχυρου ηγέτη»

Ενώ ακόμα και σε μεγάλες εφημερίδες της Δύσης (NYT) έχουν δημοσιευθεί ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο Λένιν ήταν πράκτορας των Γερμανών, η ισχυρή γερμανική προπαγάνδα κατάφερε να αποκρύψει την ιστορική αλήθεια και να τον παρουσιάζει ακόμα και σήμερα ως «κοινωνικό επαναστάτη»! Ενώ η πάγια αντισημιτική προπαγάνδα της Γερμανίας, αυτή που δημιούργησε τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», φρόντισε να τον βαφτίσει και «εβραίο σιωνιστή», ώστε να θαφτούν τελείως τα ίχνη διασύνδεσης του γερμανικού βαθέως κράτους με τον στυγνό σφαγέα. Έτσι, όπως το πόπολο γαλουχημένο από τα πρωτόκολλα έψαχνε τον «εβραίο», οι Γερμανοί έκαναν περίφημα την δουλίτσα τους με τον Λένιν και κατέλαβαν την Ρωσία.

Λένιν, Κεμάλ και Χίτλερ, οι μέγιστοι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, δημιουργήθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και εξοπλίστηκαν από το γερμανικό «βαθύ κράτος» Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια. Την ώρα που ο Λένιν οδηγούσε τον ρωσικό λαό στον θάνατο από την πείνα, έστελνε τόνους χρυσού και όπλων στον Κεμάλ μαζί με τους γερμανούς!

Το κτήνος που ενώ ισοπέδωσε τις Ορθόδοξες εκκλησίες και τις συναγωγές, όχι μόνον άφησε στο απυρόβλητο τους ισλαμιστές αλλά τους επέτρεψε να διατηρήσουν όλα τα προνόμια τους, ακόμα και την Σαρία που την θεσμοθέτησε ως σύστημα διοίκησης στις μουσουλμανικές περιοχές! Τέτοιος άθεος, σιωνιστής  «κομμουνιστής».

Και όμως σήμερα, παραμένει στο απυρόβλητο ακόμα και από τους «σφοδρούς αντικομμουνιστές»!

Σε αντίθεση με τον Στάλιν στον οποίον η Ευρώπη οφείλει την ελευθερία της από τον γερμανικό απάνθρωπο ζυγό. Και όμως, όλοι αυτοί που εσχάτως «ανακαλύπτουν» τα κομουνιστικά εγκλήματα, αναφέρονται μόνον στον Στάλιν και αγνοούν παντελώς τον υπάνθρωπο συνεργό του Χίτλερ, Λένιν.

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος.  Όλο αυτό το συφερτό χωρών που κουβαλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με γερμανική πρωτοβουλία φυσικά, εξυπηρετεί τις διαχρονικές στοχεύσεις των Γερμανών. Ο Στάλιν λοιπόν δαιμονοποιείται για έναν και μόνο λόγο. Διότι υπήρξε ο ηγέτης που συνέτριψε την Γερμανία, υποχρεώνοντας την στην μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της.

Και όσοι αντιστάθηκαν και νίκησαν την «άρεια φυλή», παρουσιάζονται ως δαίμονες και δράκουλες (βλ. Βλαντ Ντρακούλ που μαζί με τους Τούρκους συνέτριψε τους γερμανούς βαρώνους και στην συνέχεια οι Γερμανοί «λογοτέχνες» τον μετέτρεψαν σε… βαμπίρ!) όπως ο Στάλιν.

 Οι έλληνες λοιπόν, ειδικά οι έλληνες, οφείλουν να γνωρίζουν ότι από την εποχή της ιεράς συμμαχίας, τον Φαλμεράιερ, τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897, την γενοκτονία των ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας, έως και την σφαγή κατά τη διάρκεια της κατοχής που κόστισε τουλάχιστον το 10% του συνολικού πληθυσμού, οι Γερμανοί απετέλεσαν είτε τους φυσικούς είτε τους ηθικούς αυτουργούς. Και ο Στάλιν με τον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο εκτός από την απελευθέρωση της Ελλάδας, απέδωσε και μία δικαιοσύνη για την διαχρονική γενοκτονία του Ελληνισμού.

Συνεπώς η Ελλάδα δεν έχει καμμία θέση σε συνέδρια περί «εγκλημάτων» που διοργανώνονται από απολογητές του ναζισμού. Αντίθετα, η ίδια η Ελλάδα θα πρέπει να πρωτοστατήσει στην διοργάνωση ενός διαρκούς συνεδρίου κατά των μεγάλων εγκληματιών, που δεν είναι άλλοι από τους ηττημένους των δύο παγκόσμιων πολέμων και τους συνεργάτες τους.

 

 

 https://olympia.gr/2017/08/20/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b9%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου