Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πάνος Καμμενος σε Σαμαρα: Θα καλύψεις και τώρα την συμμορία του μνημονίου;


image
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ
ΘΕΜΑ: «Συγκάλυψη της κυβέρνησης Παπανδρέου και της διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ»
Όπως ασϕαλώς γνωρίζετε προ ημερών εξεδόθη το υπ αριθμ. 1212/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Εϕετών που αναϕέρεται..
στην αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων της
ΕΛΣΤΑΤ. Παρά όμως την εξέλιξη αυτή η κυβέρνησή σας εντελώς παράνομα, παρελκυστικά και προκλητικά :
Τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τον πρώην υπουργό οικονομικών και ήδη υπόδικο Γ. Παπακωνσταντίνου, τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και επίσης υπόδικο κ. Γεωργίου για πράξεις και παραλείψεις τους, που οδήγησαν στην είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης.
· Συνεχίζει να διατηρεί στη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ τον προαναϕερθέντα κύριο Γεωργίου ο οποίος ϕέρεται ότι αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία εξυπηρετώντας τους δανειστές και τους κερδοσκόπους σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάστε κ. Πρωθυπουργέ:
1. Εάν και πότε θα συσταθεί η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης για την οποία έχετε δεσμευτεί δημόσια στον Ελληνικό λαό πριν τις εθνικές εκλογές του 2012;
2. Εάν η κυβέρνησή σας επιμένει να αποδέχεται τις θέσεις του πρώην υπουργού οικονομικών Ι. Στουρνάρα που καλύπτουν την πολιτική που ακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις της Δικαιοσύνης και τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή στην οποία συμμετείχατε ως υπουργός.
3. Εάν στο όνομα της κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο θα συνεχίσετε να παρέχετε ασυλία στον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με δημόσιες δηλώσεις Βουλευτών σας όπως για παράδειγμα του κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου