Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ζήτω ο Λοβερδος. Ζήτω τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Ζήτω και οι συνδικαλιστές μας


20140706-142453-51893679.jpg  http://olympia.gr/
 Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακοινωση βγήκε απο μια συνδικαλιστική οργάνωση ιδιωτικών εκπαιδευτικών, μετά το σημερινό άρθρο του ΠΘ, οτι τα εκπαιδευτήρια Δουκα διερευνώνται για σκανδαλο με διαρροή θεμάτων.
Η συγκεκριμένη οργάνωση, είχε σηκώσει το εν λόγω θεμα επειδή το είδε δημοσιευμένο σε μια ιστοσελίδα. Σήμερα όμως, με ανακοινωση της μας ενημερώνει οτι “δεν ειναι τα εκπαιδευτήρια Δουκα” μπλεγμένα στο σκανδαλο, ενώ δηλώνουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στον Λοβερδο!
Αυτό ειναι κάπως μυστήριο. Αφού οι συνδικαλιστές ειναι σίγουροι πως ΔΕΝ ...


ειναι ενα συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο, γιατί δεν μας λένε και ποιο εκπαιδευτήριο ειναι;
Εαν όμως όντως διερευνά το θεμα η δικαιοσύνη, μηπως την σιγουριά τους αυτη θα έπρεπε να την μοιραστούν με τις αρμόδιες αρχές και οχι με δελτιο τύπου που παραπέμπει σε “αθωωτική αποφαση”; Αλλα και η δικαιολογία που παραθέτουν οτι “μιλήσαμε με εκπαιδευτικούς στα εν λόγω εκπαιδευτήρια και μας διαβεβαίωσαν…” Ειναι λίγο περίεργη; Δηλαδη στα εκπαιδευτήρια που έγινε το σκανδαλο ποιοι συμμετείχαν; Κατέβηκε ο ίδιος ο Δουκας, ο Κόμης, ο Λόρδος και η βασιλοπουλα για να δώσουν τα θέματα χωρίς να ειναι στο κόλπο και κάποιοι εκπαιδευτικοί;
Περίεργα πράγματα. Διαβάστε και μόνοι σας:

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ»
Με αφορμή σημερινό άρθρο του Πρώτου Θέματος που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας με τίτλο «Ψάχνουν τον Δούκα και άλλα σχολεία για τη διαρροή θεμάτων της Α’ Λυκείου – Στον εισαγγελέα η έρευνα» οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι κανένα μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ δεν κατονόμασε τα Εκπαιδευτήρια «Δούκα» ως το σχολείο στο οποίο έγινε η διαρροή ούτε στις υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ., ούτε στα ΜΜΕ. Επιπλέον ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ δήλωσε στη δημοσιογράφο της εφημερίδας, μετά από επικοινωνία του με εκπαιδευτικούς του σχολείου, ότι τα εν λόγω εκπαιδευτήρια ουδεμία σχέση έχουν με την παραχάραξη της διαδικασίας της Τράπεζας Θεμάτων.
Θεωρούμε ότι οι προσπάθειες της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να διαλευκανθεί κάποια υπόθεση ανομίας σε ιδιωτικό σχολείο, σύντομα θα δώσουν καρπούς. Για το θέμα αυτό η ΟΙΕΛΕ κατέθεσε την Παρασκευή συγκεκριμένες προτάσεις προς το Υ.ΠΑΙ.Θ. για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μεταξύ άλλων α) να εντοπιστεί μέσω του ΣΔΗΕ η ταυτότητα του καταγγέλλοντος στο i-school και β) να ελεγχθεί σε ποια ιδιωτικά σχολεία υπήρξε υπέρμετρα μεγάλος αριθμός αριστούχων στην Α’ Λυκείου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ​ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου