Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Βαράει διάλυση η ΔΗΜΑΡ

Όπως αναμενόταν μετά το «Βατερλό» των ευρωεκλογών το κόμμα του μπάρμπα – Φώτη, βαράει διάλυση και γίνεται...ΡΗΜΑΔ. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό αφού ο αρχηγός του επέλεξε να γίνει ξανά η «σφουγγαρίστρα» του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από το οποίο έφυγε πριν από 2-3 χρόνια. Τον κ. Κουβέλη τον «έφαγαν» οι τακτικισμοί, τα ραντεβού με τις Ντόρες και τους λοιπούς διαπλεκόμενους..
και τα πίσω - μπρος σε σχέση με την κυβέρνηση
Από το πρωί και με αφορμή το δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ – δεκανίκι στον Τσίπρα, φεύγουν το ένα μετά το άλλο τα στελέχη. Την πόρτα άνοιξε η βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κ. Μάρκου η οποία έστειλε ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει κόμμα.
Μετά ήρθε η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού. Ο βουλευτής τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ με τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη, να στέλνει τη σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, η οποίας αναγνώστηκε στο Α' Θερινό Τμήμα. Το μεσημέρι την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Από το πρωί της Πέμπτης το σκηνικό στην Αγίου Κωνσταντίνου ήταν ιδιαίτερα βαρύ με αφορμή της πρόταση για δημοψήφισμα σχετικά με τη «μικρή» ΔΕΗ. Το κλίμα βαραίνει ακόμη περισσότερο και από την παρέμβαση του Σπύρου Λυκούδη ο οποίος με ανακοίνωσή του λέει ότι διαφωνεί με την ιδέα του δημοψηφίσματος, ωστόσο τονίζει «για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης προς τους άλλους Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, προσυπογράφω την πρόταση.»

 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου