Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η δικαιοσύνη συνθλίβει την σκευωρία κατα του Κώστα Καραμανλή. Έρχεται και η ώρα των αυτουργών


Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα πολιτικα σχόλια περιττεύουν. Όλοι πλέον, θέτουν ως κριτήριο επιτυχίας, την επαναφορα της οικονομίας στα επίπεδα στα οποία την παρέδωσε ο Καραμανλης το 2009! Ειναι μάλιστα τέτοια η καταστροφη που προκάλεσαν οι σκευωροί πλιατσικολογοι, που η επιστροφή στα μεγέθη του “κακού Καραμανλη”, τοποθετείται “σε βάθος χρόνου”, όταν με μια απλή διαχείριση εκτος μνημονίου, αυτο ...θα μπορούσε ήδη να εχει επιτευχθεί.
Εκτος απο τα οικονομικά μεγέθη όμως, υπάρχει η ποινική διάσταση του εγκλήματος κατα του λαού και της πατρίδας. Πολλοί ακομα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτοι που έριξαν τον Καραμανλη, επιδόθηκαν σε μια ασύλληπτη ληστεία κατα της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας. Η γκαιμπελικη προπαγάνδα δαιμονοποίησης του Ελληνικού λαού, κανει πολλούς να μην διαπιστώνουν το αυτονόητο: Το πετρέλαιο θέρμανσης, απο 0,45 σήμερα κοστίζει 1,40. Το πετρέλαιο κίνησης εχει σχεδόν διπλασιαστεί. Το ρεύμα ομοίως. Μισθοί, συντάξεις, κολοσσιαίες επιδοτήσεις σε πράσινες απάτες, αυξήσεις φαρμάκων και περίθαλψης, εξαφανίσεις εθνικών τραπεζών και εκποίηση δημόσιας περιουσίας δημιουργούν ενα ιλιγγιωδες πόσο που δεν “εξαφανίζεται” όπως θέλουν να πιστεύουμε κάποιοι. Το χρήμα στην οικονομία δεν “εξαϋλωνεται”, απλά αλλάζει χέρια.
Αυτο το ποσό ειναι και η τεκμηρίωση του εγκλήματος, ο λόγος που έπεσε ο Καραμανλης.
Τις τελευταίες εβδομάδες, μετά και την παρέμβαση – κόλαφο του προέδρου του ΣτΕ κυρίου Ριζου, την σκυτάλη εχει πάρει η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη που μεχρι πρότινος εκβιαζόταν στυγνής απο την διαπλοκή, με τροπο πρόστυχο. Εκει ακριβως ήλθε η παρέμβαση του προέδρου και διεμήνυσε οτι οι δικαστές δεν θα υποκύψουν σε εκβιασμούς.
Σήμερα λοιπόν, ήλθε και η αποφαση – κόλαφος για το φιάσκο του Βατοπαιδίου, φιάσκο που όμως απετελεσε τη ναυαρχίδα της ελεεινής προπαγάνδας κατα του Κώστα Καραμανλη. Είχε προηγηθεί η αποφαση για τα δομημένα ομόλογα όπου βέβαια δεν υπήρχε ουδεμία εμπλοκή της κυβερνησης, έστω και τριτοκλασατου κυβερνητικού στελέχους.
Και βέβαια η εξελιξη – κόλαφος στο σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που γκρεμίζει τους τιτανικούς του διεφθαρμένου Παπακωνσταντινου. Τους είχαν γκρεμίσει βέβαια πολύ πιο πριν οι αγορες, που στην τελευταία έξοδο του 2009, είχαν προσφέρει πενταπλασιο ποσό απο το ζητούμενο! Τι ειναι όμως οι αγορες μπροστά στον κολοσσό της παγκόσμιας οικονομίας, Ιωάννη Πρετεντέρη…
Ολα αυτα, υπό την ασφυκτική πίεση του συστήματος που στηρίζει την συγκυβέρνηση και προσπαθεί απεγνωσμένα να εξοντώσει τον Κώστα Καραμανλη.
Και εδώ, έρχεται η τελευταία πράξη του εγκλήματος, που θα πρεπει να μετατραπεί σε σύγχρονο Γουδή, εαν πραγματικα θελουμε να ανακάμψουμε ως έθνος και ως κοινωνία. Η δικαστική διερεύνηση για το σχέδιο “Πυθία”. Που ήδη αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τις κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν τον Καραμανλη.
Πράκτορες ξένων συμφερόντων, μιλούσαν με υπουργούς του Παπανδρεου και υψηλόβαθμο σήμερα του Μαξίμου,μαγιά να εξυπηρετηθεί μεγαλοτραπεζιτης που τραπεζωνε τον Παπανδρεου το 2009. Σκοτεινές φυσιογνωμίες που “ανακάλυψε” ο Παπανδρεου απο τον καιρό που ηταν ΥΠΕΞ, φέρονται να υπεξαιρεσαν εκατομμυρια και να υποστηρίζουν ανθελληνικά συμφέροντα. Μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία, φέρνουν κοριούς στο Μαξίμου και… Παραμένουν εκει ως εμπιστοι! Ολα αυτα με δεμένα στοιχεια.
Όταν αρχίσει αυτη η δική, μόνον ενα πραξικόπημα θα διασώσει την κτηνωδη συμμορία. Θα ειναι το τελευταίο τους χαρτί για να διασωθούν. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Για πρώτη φορά, ο Ελληνικός λαός θα διδαχθεί απο την ιστορία του και θα ειναι εκει, ασπίδα για το έθνος, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Μια γροθιά.

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου