Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πανηγυρική Αθώωση της Μονής Βατοπαιδίου για το «σκάνδαλο» με τη λίμνη Βιστωνίδα! Ακούσατε τίποτα στις «ειδήσεις»;


Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης, τρομοκρατίας και...κροκόδειλων, μάθαμε πως το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ΑΠΕΡΡΙΨΕ τις αγωγές του ..Δημοσίου κατά της Μονής Βατοπαιδίου, τρίτων αγοραστών και Τραπεζών, με τις οποίες το Δημόσιο ζητούσε την επιστροφή των ακινήτων που είχαν ανταλλαγεί έναντι παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας, ενώ απερρίφθη και το αίτημα του Δημοσίου κατά της Μονής για ηθική βλάβη.

Πρόκειται λοιπόν, για μία ακόμα πανηγυρική αθώωση της κατασυκοφαντημένης Μονής, που όμως ο περισσότερος κόσμος δεν έμαθε καν! Διότι κανένα «ΜΜΕ» δεν...μπήκε στον κόπο να προβάλει την είδηση, αφού δεν εξυπηρετεί την αισχρή και αντίχριστη προπαγάνδα που έχουν στήσει γύρω από το ανύπαρκτο «σκάνδαλο» οι ξεδιάντροποι χριστιανομάχοι, εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια!!!

Σιωπητήριο, λοιπόν. Λαλίστατοι οι «δημοσιογράφοι» στις ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον του Μοναστηριού και του Αγίου Όρους, αλλά ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ στην δικαστική απόφαση που γκρέμισε οριστικά τα μυθεύματά τους! Αυτή είναι η «ενημέρωση» στην Ελλάδα!

«Μούγκα» όμως και από τους αχρείους πολιτικούς, που εξύβρισαν, έχτισαν καριέρες και εξαργύρωσαν με θέσεις και αξιώματα την γκεμπελική τους προπαγάνδα εναντίον της Μονής!

Σιωπή από τους «καλούς χριστιανούς» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ της ΝΔ, του Λαος και άλλων «χριστιανικών» κομμάτων, που ως γνήσιοι θεομπαίχτες το παίζουν τώρα φίλοι της Μονής, ενώ όταν ξέσπασε το «σκάνδαλο» ζητούσαν την φυλάκιση του Ηγουμένου και των Μοναχών!!!

Ακόμα όμως και πρόσωπα εντός της Εκκλησίας που ξιφουλκούσαν προθύμως εναντίον της Μονής, τώρα...κρύφτηκαν στα λαγούμια τους ή - οποία υποκρισία! - παριστάνουν τις...μωρές παρθένες μιας και «δεν ήξεραν», «παρασύρθηκαν» κλπ!

Αυτό το γαϊτανάκι της ψευτιάς και του φαρισαϊσμού, δεν ταιριάζει στο ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την αθωώτητα της Μονής, καταγγέλοντας μέσα σε ένα απίστευτα εχθρικό κλίμα την λασπολογία εναντίον της!

Μαζί με - δυστυχώς, πολύ λίγους - Χριστιανούς, δεν περιμέναμε τις δικαστικές αποφάσεις για να βεβαιωθούμε για την ανυπαρξία του «σκανδάλου»: Ήμασταν σίγουροι πως ο Γέροντας Εφραίμ και οι Βατοπεδινοί μοναχοί ήταν αθώοι και πως ο πόλεμος εναντίον τους έχει να κάνει με το έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια υπέρ του φτωχού και ανήμπορου λαού.

Απλά, οι δικαστικές αποφάσεις ήρθαν να ενισχύσουν αυτή τη βεβαιότητα. Και να αποστομώσουν όσους χωρίς ντροπή κατασυκοφάντησαν τη Μονή και αντί να ζητάνε συγνώμη, συνεχίζουν την απαράδεκτη στάση τους αποκρύπτοντας την αλήθεια!

«Ο Θεός ξέρει» όμως, όπως έλεγε ο - επίσης κατασυκοφαντημένος - Άγιος Νεκτάριος...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου