Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

H δολοφονία αρχηγού κόμματος, οι κ....... για αίμα συνιστώσες, τα σοσονάκια του Βορίδη και ο μυστήριος ρόλος Λαζαρίδη





Κλμάκωση της βίας, από το παρακράτος- τις στενές σχέσεις του οποίου με τμήμα της Αστυνομίας τις βλέπουμε κι εδώ την ώρα που αστυνομικοί πετάνε πέτρες και γίνονται αντιληπτοί από το  ΒΒC- η οποία θα μπορούσε να φθάσει ακόμη και στην δολοφονία αρχηγού κόμματος φοβούνται οι Αρχές.
Αναλυτές εκτιμούν πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν μια εκτέλεση συμβολαίου με εκτελεστικό όργανο την ακροδεξιά συμμορία. Δεν είχε προηγηθεί καυγάς και ο εκτελεστής βρισκόταν σπίτι του όταν ενημερώθηκε ότι μία ακόμη αποστολή τον περιμένει.
Οι αρχές είχαν τεθεί εδώ και καιρό σε συναγερμό φοβούμενες-όπως αποκάλυπταν ΤΑ ΝΕΑ-χτύπημα σε οικονομικό στόχο και ειδικότερα πρόσωπο από τον τομέα της οικονομίας.Αλλά για ποιον συναγερμό μιλάμε όταν η Αστυνομία εμφανίζεται στην περίπτωση της Αμφιάλης, σχεδόν να παρατηρεί αδιάφορη την υλοποίηση μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας.
Οι Σχεδιαστές του Χάους συνήθως ενεργούν με την λογική κλιμάκωσης των χτυπημάτων γι΄αυτό και μετά την δολοφονία του νεαρού μουσικού που έγινε θέμα στα διεθνή ΜΜΕ δεν αποκλείεται το επόμενο χτύπημα να προκαλέσει παγκόσμιο σάλο εξαιτίας της επιλογής του στόχου.
Πάντως όλους εκείνους που Σχεδιάζουν την πρόκληση του Χάους, τους διευκολύνει η στάση της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την ανοχή της απέναντι στους χρυσαυγίτες και το κόμμα της ΝΔ κινδυνεύει να υποστεί πανωλεθρία-να πάρει κάτω από 15%-εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τσιμπήσει στην πρόκληση του καυγατζή Λαζαρίδη.
Ακόμη και οι πιο σοβαροί από τους κεντρώους πολίτες χλευάζουν την άποψη Λαζαρίδη, ο οποίος θα μπορούσε να είναι πιο πειστικός αν υποστήριζε ότι υπάρχουν ακραία στοιχεία στον ΣΥΡΙΖΑ-ακόμη και καυλωμένες για αίμα και καλάσνικωφ συνιστώσες-αντί να πει την συγκεκριμένη παπαριά-ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός νόμου.
Κι αν είναι έτσι η ΝΔ που έχει πρώτη μούρη στην Βουλή τον τσεκουράτο Βορίδη, τι είναι; Παρθένα με σοσονάκια;

Η θέση του Λαζαρίδη μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στον Σαμαρά. Στο κάτω κάτω η κυβέρνηση οφείλει όσους είναι εκτός νόμου να τους οδηγεί στην Δικαιοσύνη.
Πάνω από όλα όμως οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις διευκολύνουν όσους Σχεδιάζουν στο σκοτάδι και κάτω από αυτό το πρίσμα οι παρεμβάσεις Λαζαρίδη, δημιουργούν ερωτηματικά....
 
 http://www.kourdistoportocali.com/articles/23880.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου