Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλάζει την ομολογία της η σύζυγος του δολοφόνου – Εμπλέκει τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Χρυσή Αυγή Νίκαιας  

“ Εξετάζεται το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης κατά της συζύγου του Χρυσαυγίτη δολοφόνου αλλά και της συζύγου του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης, για ψευδορκία. ”

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της ομολογίας της συζύγου του Γιώργου Ρουπακιά, δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, η οποία παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ζήτησε να απομακρύνει τα στοιχεία που τον συνδέουν με την Χρυσή Αυγή. Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν τα πέταξε στα σκουπίδια αλλά τα πήγε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη της Καθημερινής, η σύζυγος του δολοφόνου ενώ αρχικά κατέθεσε ότι τα πράγματα αυτά τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, ανάγκασε να ανασκευάσει την κατάθεσή της, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας. Πιο συγκεκριμένα, παραδέχθηκε ότι τα πήγε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια.

Το συγκεκριμένο σπίτι ερευνήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. παρουσία εισαγγελέα, όπου και εντοπίστηκαν μπλούζες και άλλο συναφές υλικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, εξετάζεται το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης κατά της συζύγου του Χρυσαυγίτη δολοφόνου αλλά και της συζύγου του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης, για ψευδορκία.

 http://periodista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου