Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το μέγεθος της ανοχής-συνεργασίας μπάτσων-χρυσαυγιτών εντυπωσιάζει

Φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο οι στενοί δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ μεγάλης μερίδας μπάτσων και της ναζιστικής συμμορίας. Ακόμα και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα «όργανα της τάξεως» υπάρχουν να παρακολουθούν όσα είχαν προηγηθεί και η φράση που φέρετε να είπε η μπάτσα πριν συλλάβει τον δολοφόνο «ε, όχι και μαχαίρια», τα λέει όλα. Δεν έχουν δηλαδή κανένα πρόβλημα, οι μπάτσοι,  να παρακολουθούν πράξεις απάνθρωπης βίας αλλά … πάει πολύ να σκοτώνουν οι χρυσαυγίτες μπροστά στα μάτια τους. (Θυμηθείτε αυτό το βίντεο μας).

Το μέγεθος όμως αυτής της ανοχής-συνεργασίας των μπάτσων με την δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής, πραγματικά εντυπωσιάζει.
Η «Ελευθεροτυπία» σήμερα δημοσιεύει δήλωση του προέδρου των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος μέτρησε πάνω από 900 καταγγελίες ομοεθνών του οι οποίοι δέχτηκαν  επιθέσεις χρυσαυγιτών. Ομως η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ερευνήσει ούτε μία! Και όσοι απ’ τα θύματα τόλμησαν να πάνε να καταθέσουν μήνυση σε αστυνομικά τμήματα, αντιμετωπίστηκαν με προκλητική αδιαφορία ή φανερή εχθρότητα!.

Αντε, μετά να μην είσαι επιφυλακτικός σε όσα ακούγονται για την «αποφασιστικότητα της αστυνομίας να εξιχνιάσει την δράση της Χ.Α» και τα σχετικά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου