Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !Η Ελλάδα έχει έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς στον κόσμο, έχει επιδράσει στον δυτικό πολιτισμό βάζοντας τα θεμέλια του.
Η αρχαία Ελλάδα γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την έννοια της δικαιοσύνης, τα γράμματα και τις τέχνες, την φιλοσοφία και τα μαθηματικά την ιατρική και την γυμναστική.
Ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο για να υπακούσει στους νομούς, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Οι νόμοι και το κοινοβούλιο στην ΕΛΛΑΔΑ γεννήθηκαν! Από ανθρώπους σκεπτόμενους, που μέσω του διαλόγου δημιούργησαν το τέλειο μοντέλο διακυβέρνησης !
Και έρχεται ένα τσούρμο φουσκωτών τραμπούκων να εκφράσουν τους Έλληνες, κάνοντας ότι έκαναν οι Βάρβαροι ! Αγράμματοι, χωρίς ίχνος ηθικής, άπιστοι και μόνο νόμο την σωματική δύναμη και τον τσαμπουκά.
Στην μετά Χριστόν εποχή η Ορθόδοξη Ελλάδα διέδωσε τον Χριστιανισμό σε όλους τους βαρβάρους και υποανάπτυκτους λαούς συνδυάζοντας τον αρχαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό με ένα καινούργιο συστατικό, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.
Και σας ρωτώ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να εκφράσει το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα ; Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; Μπορεί να εκφράσει τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη ;
Μπορεί να εκφράσει την Ορθοδοξία ; Την ΑΓΑΠΗ, τον ΧΡΙΣΤΟ του μαρτυρίου ;
Οι Ελλάδα και οι Έλληνες έμειναν στην Ιστορία χιλιάδες χρόνια γιατί είχαν τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας, του Διαλόγου και της Αγάπης.
Ποτέ δεν ήμασταν βάρβαροι, αγράμματοι, μπουλούκια ροπαλοφόρων, ρατσιστές !
Η υπέροχης μας σαν λαός είναι στο πνεύμα, στις επιστήμες, στις τέχνες ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !!!!
Άλλοι έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς κάναμε πολεοδομικά  σχέδια, την Ακρόπολη και την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Ο αρχαίος Ελληνικός στρατός κατά τον Θουκυδίδη αποτελούνταν από ελεύθερους πολίτες που με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσιζαν και δρούσαν, όχι σαν δολοφόνοι αλλά σαν πρεσβευτές του πολιτισμού.
Ο Μ. Αλέξανδρος κατέκτησε τον κόσμο με την διπλωματία και την πολιτική …. Οι Πέρσες ήταν αυτοί που βασίζονταν στην σωματική και γενικότερα στην υλική υπεροχή.
Η Ελλάδα σήμερα για να επιβιώσει θέλει τα καλά στοιχεία της και μόνο. Θέλει να αναβιώσει και να αναδείξει τα διαχρονικά της πλεονεκτήματα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακυρώνει αυτήν την προσπάθεια, Προδίδει την Ελλάδα στην χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της ……
Η Ελλάδα είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.
Δεν είναι ο φασισμός ….και η ψευτομαγκιά …. Δεν είναι οι Ελληνες μαχαιροβγάλτες !
JIM BIM
 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου