Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !



Η Ελλάδα έχει έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς στον κόσμο, έχει επιδράσει στον δυτικό πολιτισμό βάζοντας τα θεμέλια του.
Η αρχαία Ελλάδα γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την έννοια της δικαιοσύνης, τα γράμματα και τις τέχνες, την φιλοσοφία και τα μαθηματικά την ιατρική και την γυμναστική.
Ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο για να υπακούσει στους νομούς, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Οι νόμοι και το κοινοβούλιο στην ΕΛΛΑΔΑ γεννήθηκαν! Από ανθρώπους σκεπτόμενους, που μέσω του διαλόγου δημιούργησαν το τέλειο μοντέλο διακυβέρνησης !
Και έρχεται ένα τσούρμο φουσκωτών τραμπούκων να εκφράσουν τους Έλληνες, κάνοντας ότι έκαναν οι Βάρβαροι ! Αγράμματοι, χωρίς ίχνος ηθικής, άπιστοι και μόνο νόμο την σωματική δύναμη και τον τσαμπουκά.
Στην μετά Χριστόν εποχή η Ορθόδοξη Ελλάδα διέδωσε τον Χριστιανισμό σε όλους τους βαρβάρους και υποανάπτυκτους λαούς συνδυάζοντας τον αρχαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό με ένα καινούργιο συστατικό, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.
Και σας ρωτώ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να εκφράσει το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα ; Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; Μπορεί να εκφράσει τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη ;
Μπορεί να εκφράσει την Ορθοδοξία ; Την ΑΓΑΠΗ, τον ΧΡΙΣΤΟ του μαρτυρίου ;
Οι Ελλάδα και οι Έλληνες έμειναν στην Ιστορία χιλιάδες χρόνια γιατί είχαν τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας, του Διαλόγου και της Αγάπης.
Ποτέ δεν ήμασταν βάρβαροι, αγράμματοι, μπουλούκια ροπαλοφόρων, ρατσιστές !
Η υπέροχης μας σαν λαός είναι στο πνεύμα, στις επιστήμες, στις τέχνες ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !!!!
Άλλοι έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς κάναμε πολεοδομικά  σχέδια, την Ακρόπολη και την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Ο αρχαίος Ελληνικός στρατός κατά τον Θουκυδίδη αποτελούνταν από ελεύθερους πολίτες που με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσιζαν και δρούσαν, όχι σαν δολοφόνοι αλλά σαν πρεσβευτές του πολιτισμού.
Ο Μ. Αλέξανδρος κατέκτησε τον κόσμο με την διπλωματία και την πολιτική …. Οι Πέρσες ήταν αυτοί που βασίζονταν στην σωματική και γενικότερα στην υλική υπεροχή.
Η Ελλάδα σήμερα για να επιβιώσει θέλει τα καλά στοιχεία της και μόνο. Θέλει να αναβιώσει και να αναδείξει τα διαχρονικά της πλεονεκτήματα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακυρώνει αυτήν την προσπάθεια, Προδίδει την Ελλάδα στην χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της ……
Η Ελλάδα είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.
Δεν είναι ο φασισμός ….και η ψευτομαγκιά …. Δεν είναι οι Ελληνες μαχαιροβγάλτες !
JIM BIM
 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου