Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Στον Μελιγαλά η Χρυσή Αυγή κήρυξε τον πόλεμο στην δεξιά παράταξη!


Για όποιον δεν το ξέρει, σήμερα στον Μελιγαλά γράφτηκε ιστορία. Οι ακροδεξιοί, υμνητές του ναζισμού Χρυσαυγίτες κήρυξαν τον πόλεμο στη δεξιά παράταξη. Τα… εγγόνια των ναζί, που τρέμουν από συγκίνηση όταν θυμούνται τον Χίτλερ, επιτέθηκαν σε δεξιούς που τιμούσαν τους νεκρούς τους στην Πηγάδα.
Έβρισαν με απίστευτο τρόπο την εκλεγμένη δημοτική αρχή, αφαίρεσαν το λόγο από τον δήμαρχο Οιχαλίας, Φίλιππο Μπάμη, εκλεγμένο με την υποστήριξη της ΝΔ, τον ανάγκασαν να φύγει την ώρα που μιλούσε για το ναζισμό.
Ένας δήμαρχος ο οποίος από τη μια προσπαθεί κάθε χρόνο να μην ξεχνά ο κόσμος την ιστορία και τους νεκρούς του Μελιγαλά κι από την άλλη κάνει προσπάθειες να ενώσει και να βγάλει από την περιοχή το φάντασμα του Εμφυλίου. 
Μόλις αναφέρθηκε στους Ναζί που σκότωσαν στη Μεσσηνία ουκ ολίγους πατριώτες, οι Χρυσαυγίτες θίχτηκαν. Έλληνας βουλευτής ο Παναγιώταρος, του επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς, του πήρε το μικρόφωνο και τον ανάγκασε να φύγει. Με δάκρυα στα μάτια ο δήμαρχος περιέγραφε έκπληκτος την προσβολή της μνήμης των νεκρών.
Λίγη ώρα αργότερα συνέβησαν ακόμη χειρότερα. Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον Κασιδιάρη, τον Παναγιώταρο και τον Γρέγο, έβρισαν και προπηλάκισαν τους συγγενείς των νεκρών της Πηγάδας. Αδέρφια, παιδιά κ.λπ. νεκρών πήγαν για να τιμήσουν τους νεκρούς τους και προπηλακίστηκαν, βρίστηκαν και απειλήθηκαν από τους νεοναζιστές. Προσοχή. Δεν ήταν αριστεροί, δεν ήταν μετανάστες, ούτε Εβραίοι για τους οποίους το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει βγάλει… επικηρύξεις. 
Δεξιοί ήταν, συγγενείς θυμάτων του Εμφυλίου. Αν αυτό δεν είναι ανοικτός πόλεμος στη δεξιά παράταξη τότε τι είναι; Κι αν δεν επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι λέμε: Ότι «μπήκαν στην πόλη οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε» τότε τι άλλο είναι;
Αγαπητοί δεξιοί ψηφοφόροι, νέοι και μεγαλύτεροι, που είστε οργισμένοι, δείτε τα βίντεο, διαβάστε τι έγινε στην Πηγάδα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αγαπητοί δεξιοί πολίτες, που νιώθετε οργή για τα μνημόνια, τις θυσίες ή ακόμη και απογοήτευση γιατί δεν έγιναν όσα σας είπαν, εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση. 
Στηρίζετε τους νεοναζί που άνοιξαν πόλεμο με τη δεξιά παράταξη, με τα ιερά και όσια, με την ιστορία της πατρίδας; Πιστεύετε ότι ο ακροδεξιός εσμός που συγκεντρώθηκε στην Πηγάδα σας εκπροσωπεί; Τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.
Αλλά από την άλλη, η δεξιά παράταξη και οι πολιτικοί που την εκπροσωπούν είναι ευτυχισμένοι με την εικόνα αυτή; Πολλοί από αυτούς με τις πολιτικές τους επιλογές, τα λάθη τους, την έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης άφησαν χώρο στους μπράβους για να πατάνε τα μνήματα των νεκρών του Μελιγαλά.
Όλοι όσοι έσπειραν ανέμους τώρα θερίζουν θύελλες κι αν δεν ξυπνήσουν, οι θύελλες θα γίνουν τσουνάμι που θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους.

http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου