Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Παύλος Τσίμας: ο γλοιωδέστατος γενίτσαρος του νέου δωσιλογισμού


 

Πάντα οι γλοιωδέστεροι λακέδες ήταν αυτοί που λιποτάχτησαν από ένα σύστημα αντικαθεστωτικών ιδεών και ασπάστηκαν με υπερβάλλοντα ζήλο τις «ιδέες» και τις «αξίες» της καθεστωτικής εξουσίας: Οι πιο αυθάδεις γενίτσαροι…

Με τέτοιους γενίτσαρους, πρώην «κομμουνιστές» και «σοσιαλιστές», έχουν πλημμυρίσει τα «πορνεία» της καθεστωτικής προπαγάνδας: Τα ΜΜΕ 

Αυτά τα «πορνεία» είναι το νέο ιδεολογικό και πολιτικό παρακράτος του κατοχικού καθεστώτος: Η πλέον αποκρουστική όψη της τρομοκρατίας, της ανοησίας, της ψευτιάς και της χυδαιότητας του νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Το Mega αποτελεί την επίλεκτη «ομάδα κρούσης» αυτού του ιδεολογικο-πολιτικού παρακράτους:Των νέων γενιτσάρων.

Επισημαίναμε σε ένα παλιότερο άρθρο μας:

«Το Mega είναι ο μεγάλος και κεντρικός φακός μέσα από τον οποίο καθρεφτίζεται, πιο μακάβρια, ο ολοκληρωτισμός των ισχυρών ελίτ εξουσίας, συνακόλουθα και ο ολοκληρωτισμός της σήψης του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των «εκτελεστών» μπράβων του, δηλαδή των δημοσιογράφων: Εδώ γιγαντώνεται και χρωματίζεται έντονα, με όλα τα χρώματα της ίριδας, η καθεστωτική αθλιότητα και αναισχυντία, οι ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ του κόσμου του θεάματος και των «μπράβων» του.
Στην επίλεκτη αυτή «ομάδα κρούσης» των «νταβάδων» ξεπετιέται, σαν ορμητικός χείμαρρος, ΟΛΗ η φαιά Πανούκλα της μωρολογίας και της ηλιθιότητας...
Αλλά και η αβυσσαλέα σήψη των συντελεστών του τηλεθεάματος. Σε αυτό το αυτιστικό θέαμα αποτυπώνεται δραματικά όλη η πνευματική ανέχεια, η κυνική μωρολογία, η σήψη και αυθάδεια των κυρίαρχων ελίτ εξουσίας και των ροπαλοφόρων τους.
Ο δωσιλογισμός, η κομπάζουσας βλακεία, το αχαλίνωτο ψεύδος, η παρασιτική «αλητεία» και το κιτσαριό, όλα αυτά στο Mega παίρνουν αποκρουστικές μορφές, μέσα από ένα θίασο πολύχρωμης ποικιλίας και ρόλων...
Το Mega τα έχει όλα και «συνθέτει» κάθε καρυδιάς καρύδι: Από «σοβαρούς» και επιτήδειους τηλεστάρ-λακέδες που φοράνε, μάλιστα, και τη γενειάδα της «προοδευτικότητας» και της «αμεροληψίας (Τσίμας, Πρετεντέρης, Τρέμη και ΣΙΑ) μέχρι καραμπινάτους συμπλεγματικούς βλάκες και μωρολόγους, μαϊμούδες και χυδαιολόγους: Καψής, Σκαρβελάκης, Καμπουράκης, Οικονομέας και λοιποί…». 


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6969


Περίοπτη θέση στην ηγετική ομάδα των γενιτσάρων κατέχει ο πρώην «αριστερός» («κομμουνιστής») Παύλος Τσίμας.

Αποτελεί μια από τις γλοιωδέστερες «πόρνες» των ΜΜΕ. Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα παράσιτα των «νταβάδων», που σου προκαλεί ωκεάνια κύματα αναγούλας και σιχασιάς, διότι αυτός ο «λακές» εξακολουθεί να μιλάει στο όνομα της …αριστεράς!!! 


Η καθεστωτική του αυθάδεια,
 πάντα καλυμμένη από την «ποιοτική» σοβαροφάνεια του λακέ, πέταξε τα υποκριτικά χρώματα της «κουκούλας» και αποκάλυψε αυτό που είναι: Η αυθάδεια ενός δωσίλογου χωρίς κουκούλα.

Ζήτησε αυτός ο κύριος να ταυτοποιηθούν από τις κάμερες τα πρόσωπα εκείνων που επετέθησαν στον αξιωματούχο του 4ου Ράιχ: Τον Καμίνη.

Διαβάστε τα παρακάτω σχόλια-ρεπορτάζ: 

Τραμπούκοι, είναι αυτοί, κυρά μου!... ή απελπισμένοι εργάτες καθαριότητας κι άνεργοι?... - Η δόξα και το χρήμα ... σε κάνει Παύλο Τσίμα. Ενίοτε και Πορτοσάλτε...ΑΙΣΧΟΣ. Κατάπτυστο σχόλιο του Τσίμα, που ζήτησε να παραδοθούν στην δημόσια χλεύη οι δυστυχισμένοι αυτοί που στην πείνα τους και την απελπισία τους επάνω, αποδοκίμαζαν τον Καμίνη.

Τραμπούκους τους χαρακτήρισε η Τρέμη. Τραμπούκους και μαφία, ο Τσίμας, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να ταυτοποιηθούν από τις κάμερες τα πρόσωπα τους και να έχουν...
την τιμωρία που τους αξίζει. 

Δεν άντεξαν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι του MEGA, το θέαμα: Τον κατουρημένο από το φόβο του, δήμαρχο, να τρεχει σαν λαγός, έχοντας πίσω του την οργη και την αγανάκτηση μιας μικρής ομάδας απελπισμένων ανέργων .

Που ξεσπούσαν με βρισιές και πετώντας νερά ..
.

ΑΠΟ:
http://www.nonews-news.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5265.html

Η δόξα και το χρήμα ... σε κάνει Παύλο Τσίμα. Ενίοτε και Πορτοσάλτε...Ο "σοβαρός" Τσίμας και ο λαϊκιστής Πορτοσάλτε στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος.

Τι περίμεναν, σαβουαρ βιβρ από τους απελπισμένους εκείνους, που γνωρίζουν οτι θα απολυθούν και δεν πρόκειται να βρουν δουλειά?

Μαφία τους χαρακτήρισε ο Τσίμας. Μαφιόζικη ομάδα, ο Πορτοσάλτε.

Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν τους απασχόλησε να δουν ποιοι ακριβώς ήταν αυτοι οι άνθρωποι.
 Τι τους νοιάζει! Οι ίδιοι δεν αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας και της ανεργίας. Κι έχουν και το "ιερό καθήκον" να υπερασπιστούν το καθεστώς.

Τον "εκλεγμένο δήμαρχο" που τον προπηλακίζει "μια μαφιόζικη ομαδα".

Γι αυτό πληθαίνουν καθημερινά οι περιπτώσεις των ανθρώπων που σταματούν να βλέπουν τηλεόραση. Και ιδιαιτέρως ειδήσεις...
ΑΠΟ:
http://nonews-news.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1797.html

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ της πτώσης των πολυεδρικών ανδρεικέλων, καθιστά τα ανδρείκελα πιο «νευρικά», πιο «κτήνη», πιο αλαζονικά, πιο εμετικά και σιχαμερά…

Διαισθάνονται τις κρεμάλες που έρχονται…
 


http://www.resaltomag.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου