Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΛΕΙΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!

20130711-141056.jpg
ΔΙΑΤΑΞΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!


Τραβάει ο…οργανισμός τους τις φάπες!
Με σχετική ρύθμιση που εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία εξαιρούνται από την “κινητικότητα”!
Διάταξη – πρόκληση περιλαμβάνει το 
πολυνομοσχέδιο καθώς μεταξύ των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης «παρείσφρησε» διάταξη, που εξαιρεί από την κινητικότητα εκείνους τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν αποσπαστεί σε υπουργικά γραφεία.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση μάλιστα ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα επιπρόσθετο πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο, καθώς εκτός – όπως φαίνεται – της ευνοϊκής ρύθμισης μένουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία.
Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη διάταξη (αρ.90 παρ. 2), εάν δεν αποσυρθεί, ενδεχομένως να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο σε όσους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να καταψηφίσουν.
Να σημειωθεί ότι κάθε βουλευτής δικαιούται να έχει έως και τέσσερις συνεργάτες αποσπασμένους από υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ σημαντικό αριθμό δικαιούνται και οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων (σ.σ. ανάλογα με την κοινοβουλευτική τους δύναμη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου