Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αποδοκιμάστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Σχολή Ευελπίδων !


"Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου, ο λαός πεινάει..." του φώναξαν
Ένα πρωτοφανές συμβάν συνέβη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας των νέων ανθυπολοχαγών του Στρατού Ξηράς στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με την λεκτική επίθεση που έκανε ένας εκ των πολιτών παρευρισκομένων στην τελετή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, την ώρα που αυτός προσήρχετο στο χώρο της τελετής.
«Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου» ήταν η «λεκτική επίθεση» κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, και το συμβάν αυτό έγινε παρουσία των υπουργών Αμύνης Ελλάδος και Κύπρου Δημήτρη Αβραμόπουλου και Φώτη Φωτίου αντίστοιχα, των Αρχηγών των Κλάδων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, του Αρχηγού των Λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων, των νέων Αξιωματικών και των μαθητών της Σχολής καθώς και των συγγενών τους. Ο διαμαρτυρηθείς απομακρύνθηκε αμέσως από τους υπεύθυνους ασφαλείας και η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικώς.
Ανεξαρτήτως του τι ελέχθη και πως, αν είχε δίκιο ο διαμαρτυρηθείς ή όχι, πιστεύουμε ότι ειδικώς τέτοιες διαμαρτυρίες, σε αυτούς τους χώρους, και σε τέτοια συμβολική τελετή, δεν συνάδει με τις παραδόσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των παραγωγικών σχολών.

Λ.Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου