Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το ΕΘΝΟΣ να "εκτελεί" τους Κυριάκο Γριβέα-Παπανδρέου μιλώντας για διασπάθιση 500 εκ. ευρώ!

http://www.kourdistoportocali.com/Ενα άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών βρίσκεται σε  εξέλιξη το τελευταίο διάστημα καθώς η Τρόικα και η Blackrock που επέστρεψε για τον νέο γύρο σφίγγουν τα λουριά στο εγώριοπολιτικoεπιχειρηματικό σύστημα, το οποίο δίνει αγώνα επιβίωσης με στόχο "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Στα πλαίσια αυτά η αποκάλυψη του Εθνους της Κυριακής για τον "άνθρωπο μυστήριο" Κυριάκο Γριβέα, τις εταιρείες του, την σχέση του με τους Παπανδρέου:"Aν και στα νιάτα του ο κ. Γριβέας ήταν οργανωμένος στην ΟΝΝΕΔ, θεωρούσε ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα. Οι τρεις οικογένειες (Γριβέα, Νίκου και Αντρίκου Παπανδρέου) ήρθαν πολύ κοντά και έκαναν στενή παρέα. Μάλιστα κάποιες φήμες, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, έφεραν τους τρεις άνδρες, τον Κυριάκο, τον Ανδρίκο και τον Νίκο, να συνεργαζονται στενά σε διάφορα projects...", σημειώνει η εφημερίδα κάτω από τον τίτλο"Δικαστικό πόρισμα καταπέλτης για τον Κυριάκο Γριβέα. Στοιχεία σοκ από την αρχή κατά του ξεπλύματος. ΠΑΡΤΙ 500 ΕΚ. ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ".
Τώρα αν μέσα από τα ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, Βενιζέλος επιχειρεί να στείλει μήνυμα "Κορυδαλλού" στην οικογένεια Παπανδρέου, η ο Γιάννης Στουρνάρας "σημαδεύει" τους αντιπάλους του, θα το διαπιστώσουμε σύντομα.
Στις αμέσως επόμενες σελίδες, η ίδια εφημερίδα-το ΕΘΝΟΣ-παρουσιάζει "το μακρύ καλοκαίρι του Γιώργου", ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του από την Σέριφο. Γράφει η εφημερίδα>

Δεν αλλάζει τις συνήθειές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και έτσι όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές από πολύ νωρίς.
Μαζί με την σύζυγό του Άντα ξεκίνησαν από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο και μετά ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψαν στο νησί.
Εκεί , όπως γράφει η εφημερίδα ,«Το Έθνος της Κυριακής» , φιλοξενούνται στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια. Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.

Ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ τα πρωινά ο Γιώργος Παπανδρέου γυμνάζεται καθημερινά κάνοντας τζόκινγκ στην παραλία.
Μάλιστα επισκέπτονται και τα αγαπημένα τους στέκια όπως το «Ουζερί της Καλής» στο Λιβάδι. Πάντως, όπως γράφει η εφημερίδα ακόμα δεν έχει πάει ακόμα στην ψαροταβέρνα του Νικούλια, στα βόρεια του νησιού καθώς τηλεφώνησαν και ζήτησαν φρέσκα ψάρια «αλλά δεν είχαμε εκείνη την ημέρα» όπως είπαν στην εφημερίδα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου