Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Να φτιάξουμε μια Λίστα Άδωνι!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου
Της Λουκίας Χουλιάρα
Ο Γιάννης Καραγιαννίδης είναι αδερφός της Ευγενίας Μανωλίδου, της συζύγου δηλαδή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Καραγιαννίδης είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, κόρη του πρώην υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου. Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος είναι αδερφός του Θανάση Ανδρεουλάκου, η σύζυγος (Ιωάννα) και η κόρη (Ευθυμία) του οποίου είναι δικαιούχοι λογαριασμού στη Λίστα Λαγκάρντ.

Η Ευγενία Μανωλίδου (σύζυγος του κ Άδωνι) επίσης, εμφανίζεται ως «αντιπρόσωπος» Θεόδωρου Μανωλίδη- πρώην συζύγου της, ο οποίος διατηρεί λογαριασμό και ράβδους χρυσού στην τράπεζα HSBC.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης- ως γνωστόν – υπήρξε μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής Διερεύνησης της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ! Υπάρχει ένας όρος ο οποίος ενδεχομένως να ταιριάζει σε αυτήν την περίπτωση.. Λέγεται conflict of interest! Πώς ζητούμε από τον κύριο Άδωνι- του οποίου συγγενικά μέλη εμπλέκονται στην όλη υπόθεση- να αναζητήσει την αλήθεια και να εκτελέσει χρέη εισαγγελέως; Στην περίπτωση βέβαια που αυτό είναι εφικτό, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε απ’ τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου να ελέγξει εάν υπάρχει «μαύρη τρύπα» 110 εκ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και από τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο εάν τα υποβρύχια ήσαν αρτιμελή ή αν χρειάζονταν πατερίτσα!

Σε κάθε περίπτωση, δε θα πρέπει να είμεθα αυστηροί με τον κ. Άδωνι! Το Αδωναίικο είναι μεγάλο σοι! Όλο και κάποιος θα ξεστράτιζε! Μια καλή λύση τέλος για αυτήν την περίπτωση, θα ήταν να φτιάξουμε μια θυγατρική- της Λαγκάρντ- Λίστα! Μια «Λίστα Άδωνι» η οποία να περιλαμβάνει τα άτομα του συγγενικού- του Υπουργού Υγείας- περιβάλλοντος!

 http://www.periodista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου