Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ξεφτίλα, ξεπεσμός, κατάντια για την ΔΗΜΑΡ


Είναι να μην σε πάρει η κατηφόρα γιατί τότε δεν έχεις σταματημό. Ο λόγος για την «κυβερνητική αριστερά» και το «μέλι» της εξουσίας. 

Σε δυο Κυριακάτικες εφημερίδες διαβάζουμε για την «αντιπαράθεση» μεταξύ Ν.Δ και ΔΗΜΑΡ που έχει προκύψει για έναν πάρα πολύ «σοβαρό» λόγο.
Μην φανταστείτε ότι αφορά την ανελέητη βάρβαρη ταξική επίθεση που έχει εξαπολύσει η άθλια συγκυβέρνηση και οδηγεί τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση. Αυτά είναι θέματα που αφορούν την «πλέμπα».

Ο μεγάλος «αριστερός» ηγέτης Φ. Κουβέλης και το κόμμα του έχει ποιο ενδιαφέροντα θέματα να ασχοληθεί. Και στην προκειμένη περίπτωση πόσα στελέχη του θα βολέψει στον επικείμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Η ονοματολογία δίνει και παίρνει και το «βέτο» που έβαλε ο πρόεδρος στην ΔΗΜΑΡ στον Α. Σαμαρά για να παραμείνει το κόμμα του στην συγκυβέρνηση καταστροφής του ελληνικού λαού, είναι να μην υπάρξει αντικατάσταση των υπουργών Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανιτάκη, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα διεκδικεί άλλα 2 υπουργεία να έχουν επικεφαλείς στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Ξεφτίλα, ξεπεσμός, κατάντια ….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου