Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Καμμένος: Εάν παραδώσετε την εθνική μας κυριαρχία θα σας τσακίσουμε


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 
ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Δικαιοσύνη - Διαφάνεια - Συνταγματική Αναθεώρηση - Εργασιακά - Κοινωνική Πολιτική - Γυναίκα και Οικογένεια».
 
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.
 
Εισηγητές ήταν η ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Καπερνάρος, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» Φίλιππος Τσαλίδης.
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Μελάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, η Τομεάρχης Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Γιώργος Νταβρής και ο Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης Μαρίνος Ουζουνίδης.
 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.
 
Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

Σήμερα εδώ από το προσυνέδριό μας, το προσυνέδριο της Αττικής, στέλνουμε ένα μήνυμα: Όσο και αν μας πολεμάτε όσο και αν προσπαθείτε να μας εξαφανίσετε, γινόμαστε ακόμη πιο πολλοί, ακόμη πιο ενωμένοι, ακόμη πιο δυνατοί και έτοιμοι να ανατρέψουμε το μαύρο μέτωπο των μνημονίων.
 
Πέρασε ένας χρόνος από τότε που συναντηθήκαμε. Πέρασε ένας χρόνος και μέσα σε αυτή την πορεία πολεμηθήκαμε ως Κίνημα όσο κανείς άλλος. Ξεκίνησαν με τον αποκλεισμό μας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους απαντήσαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, από το διαδίκτυο, από τα πεζοδρόμια, από τα χωράφια, από τα λιμάνια, από τα νησιά και δείξαμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε.
 
Μας πολέμησαν με οικονομικό αποκλεισμό και τους απαντήσαμε με τη δύναμη της ψυχής μας. Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματά τους, είμαστε εδώ αποφασισμένοι να ξεσηκώσουμε το σύνολο του ελληνικού λαού.
 
Στον βρώμικο πόλεμο που αποφάσισαν να μας κάνουν, τους απαντήσαμε παίρνοντας μαζί μας όλους εκείνους που εξαπάτησε το μαύρο μέτωπο των μνημονίων. Δεν είναι μαζί μας μόνο όσοι πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα κατά της νέας τάξης πραγμάτων, κατά της συγκυβέρνησης που παίρνει εντολές από τη Μέρκελ, τους δανειστές και τους τραπεζίτες.
 
Μαζί μας είναι τώρα πια, οι συνταξιούχοι που απειλήθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο, όταν τους είπαν ότι αν δεν ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, θα τους κόψουν τις συντάξεις, γιατί δεν θα πάρουμε τη δόση. Και η δόση δεν ήρθε τον Ιούλιο, δεν  ήρθε ούτε τον Αύγουστο, ούτε τον Σεπτέμβριο, ούτε τον Οκτώβριο και οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώθηκαν γιατί πληρώνονται από το αίμα του ελληνικού λαού και από τη φορολογία των Ελλήνων και όχι από τα δανεικά.
 
Μαζί μας είναι οι εργαζόμενοι που τους είπαν ότι θα διατηρήσουν τους μισθούς τους, ενώ και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον δημόσιο, οι Έλληνες εργαζόμενοι είδαν να μειώνονται οι μισθοί τους μέχρι και 60%.
 
Μαζί μας είναι οι άνεργοι που τους υποσχέθηκαν νέες θέσεις εργασίας, ενώ κάθε μέρα επτακόσιοι νέοι χάνουν τη δουλειά τους, μέχρι τώρα 1.850.000 άνεργοι.
 
Μαζί μας είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες, που αντί για ανάπτυξη βλέπουν κάθε μέρα τα λουκέτα, που μπαίνουν σε όλη την αγορά.
 
Μαζί μας είναι οι αγρότες, που ενώ τους έδωσαν τα φωτοβολταϊκά, δήθεν για να μπορέσουν να αντικαταστήσουν την πρωτογενή παραγωγή, εν συνεχεία τους επέβαλαν χαράτσι 30% επί του τζίρου.
 
Μαζί μας είναι ακόμη και εκείνοι που δεν μας είχαν πιστέψει μέχρι χθες, που βλέπουν πλέον ότι αυτή η πολιτική, η πολιτική των μνημονίων είναι η πολιτική παράδοσης της πατρίδας μας.
 
Δεν έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση η οποία έχει κάνει μια πολιτική επιλογή που ήταν λάθος. Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως υπάλληλος της τρόικας, ως υπάλληλος της Μέρκελ, υπάλληλος των δανειστών. Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας.
 
Πριν από λίγο βγήκε μια είδηση στο διαδίκτυο ότι ο πρωθυπουργός, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας που αποχωρεί και του είπε ότι συμφωνεί με την κατάργηση του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, εκτελώντας την εντολή των δανειστών.
 
Βλέπουμε ότι η κρίση αυτή, η οποία ξεκίνησε από οικονομική, έχει μετατραπεί σε ανθρωπιστική και φοβάμαι πολύ ότι σύντομα τείνει να μετατραπεί σε εθνική κρίση. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και ακούει τον Τούρκο ομόλογό του να του μιλά για το Αιγαίο και να του λέει «Καζάν- Καζάν» δηλαδή «win-win», κερδισμένοι. Κερδισμένοι πού; Στο σπίτι μας; Στο ελληνικό Αιγαίο; Στο ελληνικό υπέδαφος;
 
Μη τολμήσετε να πειράξετε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης. Μη τολμήσετε να αμφισβητήσετε ούτε ένα κύμα από το ελληνικό Αιγαίο. Μη τολμήσετε να παραδώσετε το ελληνικό υπέδαφος, τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
 
Μη τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Θα σας τσακίσουμε, θα αντισταθούμε όλοι οι Έλληνες μαζί, θα ενωθούμε όλοι και θα σας ανατρέψουμε μέσα σε μια νύχτα. Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε, κάνετε μεγάλο λάθος.
 
Από εδώ, από το Περιστέρι, από το σημερινό προσυνέδριο που θα μιλήσετε όλοι, τους στέλνουμε ένα ακόμη μήνυμα. Γράφουν ότι ήρθαν τα ξένα funds να αγοράσουν τα ληγμένα δάνεια των Ελλήνων από τις τράπεζες, αυτό που τους είπαμε πριν από ένα χρόνο. Εάν έχουν την εντύπωση ότι με τις εισπρακτικές εταιρίες θα πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια των Ελλήνων, τους λέμε ότι και εκεί κάνουν λάθος, κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρία είναι το δικό μας σπίτι, θα είμαστε όλοι εκεί, θα είμαστε όλοι μπροστά.
 
Ήδη, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  δημιουργήσαμε ένα δίκτυο νομικών που θα δίνει νομικές συμβουλές σε κάθε Έλληνα που απειλείται. Θα βρίσκεται μπροστά στις κατασχέσεις, μπροστά στα δικαστήρια, μπροστά στους κλητήρες και μαζί θα είναι και το σύνολο του ελληνικού λαού.
 
Επειδή τώρα τελευταία απείλησαν και με προσαγωγές τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους λέμε «αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος σας», τους λέμε ότι τώρα βγαίνουμε στους δρόμους. Τώρα καλούμε τον ελληνικό λαό σε ξεσηκωμό, τώρα ενωνόμαστε με όλα τα Κινήματα της Πλατείας, τώρα ενωνόμαστε με όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες πολίτες, τώρα ξεκινά το νέο εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επίτροπος, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος προσκυνημένος, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δοσίλογος από την πατρίδα μας.
 
Την Τετάρτη στέλνουμε ένα μήνυμα: Θα είμαστε όλοι στις Σκουριές και την Ιερισσό. Θα είμαστε εκεί όπου, καταλύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Σύνταγμα, οι πραιτοριανοί του Δένδια έστειλαν το νήπιο των δέκα μηνών με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Είναι το δικό μας παιδί. Θα είμαστε εκεί που χτύπησαν με χημικά τα δεκαπεντάχρονα μέσα στο σχολείο για να τα φοβίσουν. Θα είμαστε εκεί που έδωσαν στους εργολάβους σπόνσορές τους το ελληνικό υπέδαφος για 11 εκατ. ευρώ και αμέσως εισέπραξαν τα δις από τους ξένους συνεταίρους τους.
 
Εμείς δεν είμαστε κατά των επενδύσεων είμαστε υπέρ των επενδύσεων και της ελεύθερης αγοράς, αλλά αυτό δεν είναι επένδυση είναι καταστροφή της πατρίδας, είναι καταστροφή του περιβάλλοντος, είναι καταστροφή ενός αγιασμένου τόπου.
 
Εμείς δεν ζητάμε να μετατραπεί η χώρα σε ένα πεδίο μάχης, εμείς ζητάμε να ενωθούμε οι Έλληνες. Θα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε τον εθνικό διχασμό, θα κάνουμε τα πάντα για να μην εκτελεστεί το σχέδιό τους και αυτό ενώνοντας τους συμπατριώτες μας.
 
Εάν έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τα νεοναζιστικά μορφώματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, νομιμοποιώντας τα βάζοντας υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής, γιατί έτσι τους νομιμοποίησαν και σπονσονάρωντάς τους με την προβολή τους στα ιδιωτικά και δημόσια μέσα ενημέρωσης. Αν πιστεύουν ότι θα βάλουμε από τη μια μεριά τους νεοναζιστές και από την άλλη τους λογικούς των μνημονίων κάνουν λάθος. Είμαστε εμείς στη μέση, είμαστε εμείς το Πατριωτικό Κέντρο είμαστε εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε εμείς το μεγάλο Δημοκρατικό Πατριωτικό Τόξο.
 
Επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας τα μνημόσυνα, βλέποντας ότι ο κύκλος πλέον κλείνει, ότι εξευτελίζονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χειροκροτώντας τον Βενιζέλο και καλύπτοντας τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου, που θα έπρεπε ήδη να έχουν προφυλακιστεί, όταν εξευτελίζονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χειροκροτώντας τον Βορίδη και τον «μπουμπούκο» τους λέμε λοιπόν, αφού θέλετε μνημόσυνα θα τα έχετε.
 
Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία να δεχτεί την υποταγή της Ευρώπης στην Γερμανία; Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ευρώπη σε μια ένωση εθνών-κρατών, διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία και την ισοτιμία των χωρών, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν και τους ξένους ηγέτες και η χώρα ήταν ισότιμη στην Ευρώπη. Αυτή την Ευρώπη την πιστεύουμε. Δεν πιστεύουμε την Ευρώπη της Μέρκελ που γονατίζει ο κ. Σαμαράς εκλιπαρώντας την. ΄
 
Αφού θέλετε λοιπόν μνημόσυνα, θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίζει μια κυβέρνηση του «Καζάν Καζάν»; «Βυθίσατε το Χόρα» είπε όταν ήρθε η ώρα.
 
Θα δέχονταν ποτέ οι ηγέτες του δημοκρατικού Κέντρου να καταλύεται το Σύνταγμα; Εδώ πλέον γυρίζουμε στην εποχή του 1-1-4, το σημερινό άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο καλεί τους πολίτες να υπερασπιστούν το Σύνταγμα που σήμερα καταλύει κατά εντολή της τρόικας η κυβέρνηση των δοσίλογων.
 
Το Σύνταγμα δεν προβλέπει ρυθμίσεις νομοθετικού περιεχομένου από το υπουργικό συμβούλιο, αλλά συζήτηση στη Βουλή νόμων που θα ψηφίζουν οι  πλειοψηφίες και θα απορρίπτουν οι μειοψηφίες. Το Σύνταγμα προβλέπει κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπου η εκλεγμένη κυβέρνηση απαντά στην  αντιπολίτευση, πράγμα το οποίο δεν γίνεται σήμερα. Το Σύνταγμα προβλέπει σεβασμό στην εθνική κυριαρχία της χώρας, την οποία παραδίδουν με τα μνημόνια, που ούτε αυτά ακολουθούν διότι δεν υπάρχουν. Εμείς δεν είμαστε απλώς μια φωνή αντίστασης του Ελληνικού λαού όσο και αν προσπαθήσουν να μας τοποθετήσουν αριστερά ή δεξιά, εμείς είμαστε ακριβώς στη μέση.
 
Εμείς κάνουμε πρόταση διακυβέρνησης. Η Εθνική Αντιπρόταση που προτείναμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κυβερνητικό πρόγραμμα, είναι πρόταση για έξοδο από την κρίση. Αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα στο τέλος του Συνεδρίου θα το έχουν στα χέρια τους όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, γιατί μαζί θα το διαμορφώσουμε. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο λέει πως από τις πρώτες 100 μέρες θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου και θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από αυτή τη μέγγενη.
 
Τους λέμε πράγματα, τα οποία είναι απλά και εφαρμόσιμα, τους λέμε σταματήστε να κλείνετε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα μαγαζιά, βάζοντας χαράτσια και φόρους, ρυθμίστε σε 100, 200, 300 δόσεις τις οφειλές προς το δημόσιο και βγάλτε από τον «Τειρεσία» τις επιχειρήσεις, δώστε τους φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, «κουρέψτε» τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των πολιτών, όπως «κουρεύετε» τα δάνεια των αφεντικών σας τραπεζιτών.
 
Γιατί δεν δέχονται οι τροϊκανοί να ρυθμίσουμε τους φόρους μας; Για έναν απλό λόγο, γιατί θέλουν να κατασχέσουν τα σπίτια, να μετατρέψουν τους πολίτες σε υπαλλήλους των 200 ευρώ, να οδηγήσουν στην ανεργία την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και να κάνουν τον ελληνικό λαό υπόδουλο. Κάνουν λάθος. Είμαστε εδώ έτοιμοι να αντισταθούμε.
 
Κάθε μέρα η πολιτική τους ανατρέπεται. Τους είπαμε για το πετρέλαιο θέρμανσης και  το πετρέλαιο κίνησης να το πάνε στο 1 ευρώ, για να μπορέσουν να ζήσουν οι Έλληνες της ορεινής Ελλάδας που ζουν σε θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν και κάτω από το μηδέν, να ζεσταθούν τα παιδιά και να μη βάζουν μαγκάλια μέσα στα σπίτια, έχοντας νεκρούς στη Λάρισα, να μην πηγαίνουν με παλτά στο σχολείο στα Γιάννενα, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη, να μπορέσουν να δουλέψουν οι μεταφορικές εταιρίες και να μειωθεί το κόστος μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων, έτσι και το κράτος θα κέρδιζε παραπάνω. Όμως επέλεξαν να επιβάλουν βαριά φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης για να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, τους λαθρεμπόρους πετρελαίου, αυτή είναι η αλήθεια.
 
Πόσο θα κόστιζε στο κράτος εάν έδιναν στους αγρότες αφορολόγητο πετρέλαιο για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την επίθεση που δέχονται στα χωράφια τους. Τίποτα δεν θα τους κόστιζε. Δεν θέλουν να βρούν λύσεις.
 
Μιλούν τώρα για την μείωση του ΦΠΑ εστίασης που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Σαμαράς στα 18 σημεία. Αυτό είναι το θέμα; Πρώτα από όλα δεν θα τον μειώσουν, γιατί έχουν επενδύσει στα παράλια της Τουρκίας και θέλουν να πάρουν τα ξενοδοχεία για ένα κομμάτι ψωμί. Όπως στο παραλιακό μέτωπο, 240 εκατομμύρια, λέει, δίνουν τον «Αστέρα» στους κολλητούς και στους φίλους. Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μια χώρα all inclusive όπου θα κυκλοφορούν όλοι με ένα βραχιολάκι και δεν θα καταναλώνει ποτέ κανένας τουρίστας τίποτα.
 
Θέλουν τουρισμό; Τους προτείνουμε μείωση του φόρου σε πλαφόν 8% σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις δραστηριότητες. Και όποιος δεν πληρώνει, δήμευση της περιουσίας του. Αυτό θα πει ανταγωνισμός και μια σειρά από προτάσεις που θα τις δείτε και θα τις αναδιαμορφώσουμε μαζί.
 
Θα δώσω τώρα το λόγο στους εισηγητές μας και σε όλους εσάς, λέγοντάς σας ότι το δικό μας Συνέδριο είναι ένα Συνέδριο ιδρυτικό. Μαζί γράφουμε ιστορία. Είμαστε όλοι στρατιώτες και όσοι είμαστε σήμερα σε αυτό το Κίνημα, με πρώτο εμένα, δεν θέλουμε ούτε οφίτσια, ούτε καρέκλες, ούτε να είμαστε τα «σημαντικά» στελέχη. Σημαντικά στελέχη είναι ο ελληνικός λαός. Σημαντικά στελέχη είναι οι πολίτες.
 
Σε όποιον δεν αρέσει και θέλει να γυρίσει στο χθες, καλό ταξίδι. Ας πάνε ικετεύοντας να ζητούν τη μεγαλοσύνη και την μεγαλοψυχία αυτού που πρόδωσε την Ελλάδα. Ας πάνε γονυπετείς. Εμείς είμαστε οι πολλοί . Εμείς είμαστε οι Έλληνες. Εμείς είμαστε αυτοί που θα αλλάξουν τον τόπο.
 
Είμαστε αυτοί που θα οδηγήσουμε εκείνους που λήστεψαν την χώρα στα ελληνικά δικαστήρια και θα δημεύσουμε τις περιουσίες τους. Είμαστε αυτοί που θα δώσουμε ελπίδα. Είμαστε όλοι αυτοί που θέλουν να τους κάνουν να σκοτώνονται στους δρόμους, αλλά ενωθήκαμε και προχωράμε ενωμένοι με μόνη σημαία την Ελληνική σημαία, με διεθνείς συμμαχίες που χτίζουμε κάθε μέρα, με τους Άγγλους συντηρητικούς και αντιφεντεραλιστές, που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη της Μέρκελ, αλλά στην Ευρώπη των κρατών-εθνών.
 
Και την άλλη εβδομάδα, στις 19 του μηνός οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε στην Μόσχα, όπου κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Βλαντμίρ Πούτιν, για την μεγάλη Ορθόδοξη συμμαχία, δίνοντας μια νέα προοπτική στην πατρίδα μας.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου