Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας

Δεν αλλάζει τακτικές οι Δεξιά  

“ Οι οδηγίες του ΑΙΣΧΟΥΣ ”

Οι βασικές αρχές της προπαγάνδας της ΝΔ αποκαλύπτονται από έγγραφο που εστάλη ηλεκτρονικά σε "λάθος" παραλήπτη! Το έγγραφο αποκαλύπτει ο "Πολίτης των Χανίων" και αναφέρει ότι: Πού το πάνε οι Νεοδημοκράτες; Ενα μήνυμα της Συγγρού προς οργανώσεις της ΝΔ ανά την Ελλάδα έφτασε σε...λάθος χέρια!

Πρόκειται για ένα κείμενο "τεκμηρίωσης" που απευθύνεται σε κατώτερα στελέχη του κόμματος δίνοντάς τους οδηγίες για την αντιμετώπιση "αντιμνημονιακών" σε διάφορες περιπτώσεις και βασίζεται στη γενικότερη προπαγανδιστική γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση για να παραπλανήσει, να εξαπατήσει και να τρομοκρατήσει τους πολίτες.

Το κείμενο είναι αποκαλυπτικό για τις προθέσεις αλλά κυρίως, για το ποιόν και τον...πολιτικό πολιτισμό αυτών που χαράζουν την επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ και της κυβέρνησης των τριών τζουτζέδων! >

"Στην εποχή μας και παρά την εθνική προσπάθεια που διεξάγει η κυβέρνηση μας του Αντώνη του Σαμαρά δυστυχώς υπάρχουν οργανωμένες ομάδες αλητών, απεργών, αναρχοκομμουνιστών που προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να υπονομεύσουν το έργο της. Για το γεγονός αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι τα απαραίτητα διαλεκτικά εργαλεία αντιμετώπισης τους. Ανάλογα με το ποια είναι η κατηγορία που τολμούν να εξαπολύσουν αυτά τα κτήνη ανάλογη πρέπει να είναι και η απάντηση μας.

Αναλυτικές οδηγίες:

Αγρότες

Εδώ τονίζουμε ότι όλοι οι αγρότες φάγανε τα λεφτά των επιδοτήσεων της Ε.Ε. Τους παρουσιάζουμε σαν αλήτες, κοπρόσκυλα, κηφήνες που...
οδηγούν όλοι τετρακίνητα, πανάκριβα τζιπ. Επιπλέον δεν χάνουμε ευκαιρία να αναφέρουμε ότι με το κλείσιμο των δρόμων ταλαιπωρείτε ο κόσμος. Φέρνουμε παραδείγματα είτε αρρώστων που δεν μπορούν να πάνε στα νοσοκομεία είτε μικρών παιδιών που κλαίνε γοερά καθώς θέλουν να φτάσουν σπίτι τους κι αυτά τα κτήνη οι αγρότες δεν τους αφήνουν.

Υπάλληλοι Μετρό

Δεν χάνουμε την ευκαιρία να αναφέρουμε συνεχώς και επαναλαμβανόμενα ότι οι υπάλληλοι του μετρό παίρνουν όλοι μα όλοι 4000 ευρώ μισθό. Αν ο συνομιλητής πάει να πει ότι δεν είναι έτσι εμείς επαναλαμβάνουμε ότι παίρνουν 4000 ευρώ αυτή τη φορά πιο δυνατά και με ζωγραφισμένη αγανάκτιση στο πρόσωπο μας. Επιπλεόν αναφέρουμε με ύφος και σοβαρότητα πόσο πλείττεται το δικαίωμα φτωχών εργαζομένων να πάνε στη δουλειά τους με τις απεργίες του μετρό. Αν ο συνομιλητής πει τίποτα σχετικά με το ποιος φταίει που είναι φτωχοί οι εργαζόμενοι ή και άνεργοι τον αποκαλούμε αναρχοκομμουνιστή κι αλλάζουμε συζήτηση στο προηγούμενο θέμα με τα 4000 ευρώ το μήνα. Επίσης δεν χάνουμε ευκαιρία να πούμε ότι για το μισθό των κηφήνων του μετρό πληρώνει ο κοσμάκης φόρους. Αν το αναρχοκομμούνι πάει να πει τίποτα για μισθούς βουλευτών του ζητάμε να καταδικάσει την τρομοκρατία.

Ναυτεργάτες

Εδώ εφόσον δεν έχουμε να κάνουμε με δημόσιους υπαλλήλους αναγκαστικά αφήνουμε στην άκρη το θέμα του μισθού τους. Αν και μπορούμε να πετάμε κανένα υπονοούμενο κι όποιος τσίμπησε τσίμπησε. Με τους ναυτεργάτες και τις απεργίες τους η καλύτερη τακτική είναι να παρουσιάζουμε δραματοποιημένες περιπτώσεις αρρώστων που θέλουν να μετακινηθούν απ’ τα νησιά και δεν μπορούν λόγω αυτών των καθαρμάτων. Σημαντικά είναι να μιλήσουμε με ωραίες και πομπώδεις εκφράσεις του στυλ ”δεν μπορούν να κρατούν όμηρο την κοινωνία”. Αν κάποιος αληταράς αριστερός πάει να πει ότι διεκδικούν δεδουλευμένα κάνουμε πως δεν ακούσαμε είτε/και τον κατηγορούμε για λαικισμό κι ότι επενδύει στο χάος.

Φοιτητές

Οποιοδήποτε αίτημα κι αν έχει αυτή η κατηγορία, είτε κάνει κατάληψη είτε δεν κάνει δεν έχει καμία σημασία. Εδώ το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να τονίζουμε μεγαλόφωνα και παρατεταμένα ότι τα πανεπιστήμια είναι κέντρα ανομίας, οι φοιτητές χτίζουν γραφεία καθηγητών, δεν διαβάζουν και κάνουν καταλήψεις εμποδίζοντας του ”άλλους” φοιτήτες να πάρουν το πτυχίο τους. Θύματα αστυνομικής βίας σε πορείες Καταρχάς ποτέ μα ποτέ δεν αποδεχόμαστε ότι υπάρχει ευθύνη της αστυνομίας. Η στάση που κρατάμε είναι ότι οι διαδηλωτές επιτέθηκαν, η αστυνομία αμύνθηκε. Στην δυσάρεστη περίπτωση που υπάρχει κάποιο βίντεο, κάποια φωτογραφία κάποιες μαρτυρίες και δεν μπορούμε να κρατήσουμε αυτή τη στάση αλλάζουμε αμέσως το ”γήπεδο” της αντιπαράθεσης προς όφελος μας. Αναφέρουμε συνεχώς την Μαρφίν, τα καψίματα, τους κουκουλοφόρους. Ζητάμε απ το συνομιλητή μας να καταδικάσει την βία. Αν αυτός πει οτιδήποτε ορρυώμαστε που δεν καταδικάζει απερίφραστα (το τονίζουμε!) την βία και τον ανακαλούμε στην τάξη. Για αυτους που θέλουν αν βγούμε από το Ευρώ Γι αυτή την κατηγορία πρέπει να εξαπολύσουμε εξ αρχής την κατηγορία ότι αποτελούν την συμμορία της δραχμής κι εξυπηρετούν συμφέροντα όσων θέλουν την δραχμή. Δεν παραλείπουμε να πούμε ότι θέλουν να μας κάνουν Βόρεια Κορέα. Αν προσπαθήσουν να αναφέρουν παραδείγματα όπως η Νορβηγία ή η Ελβετία που δεν έχουν ευρώ τους απαντάμε ότι αυτές οι χώρες είναι άλλη περίπτωση και δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση. Επιμένουμε να μιλάμε για Βόρεια Κορέα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και γενικά σχόλια που μπορούμε να εφαρμόζουμε σε πάνω από μία κατηγορίες.

Όπως ότι:

-Αν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι τότε θα ανοίξουν νέες θέσεις για ανέργους

-Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 1 εκατομμύριο. Εδώ επιμένουμε όσο κι αν ο συνομιλητής-αριστερός λέει ότι η απογραφή έδειξε 650.000.

-Η αριστερά παρότι δεν κυβέρνησε κυριάρχισε ιδεολογικά εδώ και 40 χρόνια και φταίει για την κατάσταση.

-Για να αποδείξουμε ότι όλοι ευθυνόμαστε για τη φοροδιαφυγή λέμε το χαρακτηριστικό παράδειγμα των μικρών καθημερινών αγορών, που κανείς δε ζητούσε απόδειξη.

-Οταν μας φέρνουν το παράδειγμα των μεγάλων εταιρειών και των πλουσίων που δεν πληρώνουν φόρους, τους απαντάμε ότι αυτοί κάνουν επενδύσεις και θα σώσουν την Ελλάδα, επομένως δεν πρέπει να πληρώνουν τους ίδιους φόρους.

Προσοχή: σε κάθε μας συνομιλία με αριστερούς, αναρχοάπλυτους και πάσης φύσεως καθάρματα, προσπαθούμε πάντα να καταγράφουμε το όνομά τους και να το αναφέρουμε στα τοπικά γραφεία για τις διάφορες λίστες. Υπόψην, ότι για τους επώνυμους συνδικαλιστές και επικίνδυνους που "ηγούνται" αντιπολιτευτικών κινημάτων έχει πέσει γραμμή στους δικούς μας εισαγγελείς και αστυνομικούς διευθυντές να διώκονται με κάθε αφορμή, έστω κι αν δεν υπάρχει περίπτωση καταδίκης. Με αυτούς καλό θα είναι να αποφεύγουν τα απλά στελέχη το διάλογο."

ΠΗΓΗ: avantipopolo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου