Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ "στόλισε" τη ΔΕΗ - Αρνείται να πληρώσει τους λογαριασμούς

Διαμαρτυρία μέχρι το απόγευμα έκανε στα γραφεία της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, γνωστό στέλεχος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να του επανασυνδεθεί το ρεύμα, που -κατά δήλωση του- δεν ήθελε να πληρώνει.

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress ο  κ. Καραγιάννης που στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής,
τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια δράση κατά της ΔΕΗ διαμαρτυρόμενος για τα χαράτσια, τις αυξήσεις κλπ αρνούμενος να πληρώσει τους λογαριασμούς, κάνοντας με ομάδα πολιτών δεκάδες επανασυνδέσεις ενώ το χρέος του ξεπέρναγε τις τρεις χιλιάδες ευρώ, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Ο κ. Καραγιάννης επικαλούνταν όχι μόνον τους προσωπικούς οικονομικούς του λόγους, αλλά και γενικότερα την τακτική της ΔΕΗ και της κυβέρνησης.
Μάλιστα μόλις πριν λίγες μέρες, όταν η ΔΕΗ επιχείρησε να του κόψει το ρεύμα στο σπίτι του, έγραψε στον τοίχο του στο fb : "Πάρε τα α....α μου ΔΕΗ και κράτος δοσίλογων !!!!! Προσπάθησαν με την παρουσία τους αλλά και της αστυνομίας να με τρομοκρατήσουν!!! Τόσο τους έχω ξεφτιλίσει και τους κατηγορώ!!! Έφυγαν με την ουρά στα σκέλια!!! ενώ παράλληλα κλαίγονταν για την κακή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται και οι ίδιοι!!!! Κατέφτασαν στο σπίτι μου 15 σύντροφοι και υποστηρικτές που είμαστε μαζί ένα χρόνο τώρα στις επανασυνδέσεις!!!!! ...η κόρη μου....μπαμπά κρατάω ομπρέλα, θα τους τη φέρω στο κεφάλι!!!!! Τι περιμένετε, αντισταθείτε...μπορεί να ξανάρθουν σε μένα αλλά σίγουρα κόβουν το ρεύμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας καθιστώντας τους παράνομους λόγω φτώχειας..."

Τελικά η ΔΕΗ έκοψε την παροχή στο σπίτι του κ. Καραγιάννη από την κολώνα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε νέα διαμαρτυρία σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ, έχοντας την υποστήριξη ομάδας ατόμων από την Επιτροπή ενάντια στα χαράτσια κλπ.

"Εγώ δεν φεύγω από εδώ. Αν δεν μου επανασυνδέσουν το ρεύμα θα γίνει της π...ς" είπε σε δηλώσεις του το μεσημέρι.

Ο τοπικός αναπληρωτής διευθυντής της ΔΕΗ, ήρθε σε επικοινωνία με τα κεντρικά της ΔΕΗ και μετά από διαβουλεύσεις, από τα κεντρικά δόθηκε έγκριση να γίνει επανασύνδεση με την παρατήρηση "για το τριήμερο και μετά βλέπουμε..." . Ουσιαστικά ο κ. Καραγιάννης πέτυχε αυτο που δεν πέτυχαν εκατοντάδες μπολίτες που καθημερινα συνωστίζονται στην ΔΕΗ, ανήμποροι να πληρώσουν τους λογαριασμούς, παρακαλώντας για έναν διακανονισμό!

Σύμφωνα με το agriniopress ο  κ. Καραγιάννης δεν έκανε καμιά αίτηση για υπαγωγή σε κοινωνικό τιμολόγιο, ρυθμίσεις κλπ, αφού η κίνηση του είχε καθαρά πολιτικά και ακτιβιστικά χαρακτηριστικά, αν και πάντα επικαλούνταν και την οικογενειακή του οικονομική κατάσταση που όπως σημειώνει δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα τιμολόγια και στις αυξήσεις της ΔΕΗ. Μπροστά στην εξέλιξη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στο Facebook, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες με υψωμενη την αριστερή γροθιά:


"Νικήσαμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!.....όλοι μαζί νικήσαμε την τρομοκρατία της ΔΕΗ και της κυβέρνησης!!!! Μαζευτήκαμε δεν ξέρω πόσοι, κάναμε κατάληψη στα γραφεία και στο τεχνικό τμήμα και ήρθαν και επανασύνδεσαν το ρεύμα !!!! Ο Αγώνας μου, αγώνας όλων!!! Όλοι μαζί τα καταφέραμε!!!! ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!...Η ΔΕΗ τη πάτησε όπως καταλάβατε....έρχονται αλλαγές ,έρχονται σπουδαία, εμείς θα τα φέρουμε!!!!! Λεπτομέρειες για όλο το σκηνικό τις επόμενες μέρες!!! Ευχαριστώ τους περισσότερους από 100 φίλους και συντρόφου ς που ήρθαν και έδειξαν τα δόντια τους!!!!"


 http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου