Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΝ.ΕΛ.: Πρόταση μομφής κατά του Στουρνάρα


Πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα αναμένεται να καταθέσουν οι ΑΝΕΛ, την ώρα που κορυφώνεται στη Βουλή η αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο. Πρόταση μομφής κατά του έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρναρα, δήλωσαν ότι θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δια του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου Νότη Μαριά, για τη στάση του στο Eurogroup που αφορούσε την Κύπρο.

Τόνισε πως χρειάζονται 50 υπογραφές και έκανε έκκληση στην αξιωματική αντιπολίτευση να συνυπογράψει την πρόταση. Σφοδρή αντιπαράθεση καταγράφηκε στη Βουλή και μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο. Μιλώντας στην Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε προκλητική και αστεία τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του κουρέματος των κυπριακών καταθέσεων, τη στιγμή - όπως ανέφερε - που επιφανή στελέχη του προεκλογικά είχαν κάνει λόγο για αναγκαστική αξιοποίηση όλων των καταθέσεων.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι οι εξελίξεις στην Κύπρο αφήνουν πολλαπλά έκθετη την κυβέρνηση, η οποία στήριξε τις γερμανικές αποφάσεις, αποδεικνύοντας ότι «είναι προσδεμένη στο άρμα του ακραίου νεοφιλελεύθερου μερκελισμού», που διαλύει τους ευρωπαϊκούς λαούς.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου