Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το χαράτσι της ΔΕΗ και η ώρα του Έλληνα Ντι Πιέτρο που πλησιάζει
Γράφαμε για τον
Γιάννη Στουρνάρα: Υπέκυψες στους υπαλλήλους της Βουλής και είναι να απορεί κανείς πως θα το δεχθεί αυτό η Τρόικα- εκτός κι αν υπάρχει κάποια περίεργη συμπαιγνία.
Μας υπόσχεσαι μέρα με τη μέρα ότι επιστρέφει η λίστα Λαγκάρντ και ακόμη δεν την είδαμε, παρότι αρκεί ένα email  από τους Γάλλους.
Μας έλεγες ότι θα χρεοκοπήσουμε στις 16 Νοεμβρίου. Δεν συνέβη.
Μας είπες ότι θα πάρουμε τη δόση στις 13 Δεκεμβρίου. Δεν συνέβη.
Διέταξες την ΔΕΗ να εισπράτει το χαράτσι κόντρα σε αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Είσαι υπουργός Οικονομικών μιας κυβέρνησης που προχωράει σε πέτσινες διαπλεκόμενες ιδιωτικοποιήσεις με τις πλάτες του πρωθυπουργού.
Την ώρα που με μανία πετσοκόβεις μισθούς και συντάξεις, δεν τολμάς να ψελλίσεις την
λέξη ανάπτυξη.
Είσαι μέλος μιας κυβέρνησης που συγκαλύπτει ακόμη και τους διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους.
Ανέχεσαι τα καψόνια και τα καπρίτσια του Βενιζέλου.
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται κάτω από τον ύπουλο μεγεθεντικό φακό των ΜΜΕ.
Στους πόσους βαθμούς χτυπάει κόκκινο η αξιοπρέπειά σου, ώστε να σηκωθείς να φύγεις;
Ώσπου ήλθε και η ανακοίνωση -κόλαφος της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων:

Η Ένωση θεωρεί «απαράδεκτο το γεγονός, μέλος της Κυβέρνησης να εμφανίζεται ότι ενεργεί παρά το Σύνταγμα και να εντέλλεται ή να παροτρύνει τη διοίκηση ή τρίτους φορείς να μη συμμορφωθούν με εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις, παρά το νόμο και το άρθρο 95 παράγραφος 5 του Συντάγματος, πράγμα που δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει σε συντεταγμένη, ευνομούμενη Πολιτεία».

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρει ότι περιήλθαν σε γνώση της δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία «ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει δε κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της».
 
Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου για το χαράτσι της ΔΕΗ, η ώρα του Έλληνα Ντι Πιέτρο πλησιάζει...

 http://www.kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου