Για όλα τα δημοσιεύματα που προεκλογικά έβριζαν Χύτο Και Ανεξάρτητους Έλληνες…. 


Από τα παραπολιτικά… Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος
Σήμερα στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων εκδικαζόταν η υπόθεση του σημερινού Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότη της εφημερίδας «Παρασκευή +13» Αιμίλιου Λιάτσου,για τα δημοσιεύματα κατά του….. προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.
Ο κ. Λιάτσος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έκανε στο δικαστήριο την ακόλουθη δήλωση:

«Δηλώνουμε ότι το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχθηκε, όσο τον αφορά, σε αναληθείς πληροφορίες τρίτων και με την έννοια αυτή του ζητώ συγνώμη».
Μετά τη συγγνώμη του κ. Λιάτσου από το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση:
“Η παραπάνω δήλωση αφορά συκοφαντικά δημοσιεύματα με ψευδείς πληροφορίες που αναπαρήχθησαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με σκοπό να πλήξουν το κύρος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του προέδρου τους.
Αποτελούσαν δε κεντρικό μήνυμα των αποστατών. Η συγνώμη από τον κ. Λιάτσο και η ομολογία για την αναλήθεια των ισχυρισμών του γίνεται αποδεκτή. Τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται”.
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος δήλωσε:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ προσωπικά αντέχουμε τις συκοφαντικές επιθέσεις, αποδεικνύουμε την αλήθεια, συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα, καλούμε τους Έλληνες σε συστράτευση για την απελευθέρωση της Ελλάδας.
Δεχόμαστε τη συγνώμη, τη μεταμέλεια και τη μετάνοια.
Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες.»