Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Χατζηδάκης-Μηταράκης τορπιλίζουν το ΤΑΙΠΕΔ της Αννούλας με τις πλάτες Ψυχάρη-Αλαφούζου!



 


Στου γιαλού τα βοτσαλάκια κάθονται δυο καβουράκια

έρμα παραπονεμένα κι όλο κλαίνε τα καημένα
Κι η μαμά τους η κυρία καβουρίνα πάει τσάρκα με το σπάρο στη Ραφήνα
κι όλο κλαίνε τα καβουράκια στου γιαλού τα βοτσαλάκια…

Μ΄αυτό το τραγούδι να παίζει στην κασετοφωνιά της λευκής κάμπριο μερτσέντες που οδηγεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης το ζευγάρι κατηφορίζει στην Βουλιαγμένη.
Συνοδηγός του ατρόμητου πρώην μποντιμπιλντερά Γιώργου, η Άννα Ζωηρού, στέλεχος του ΛΑΟΣ και μέλος του ΔΣ του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων!
Ναι, παρότι το ΛΑΟΣ δεν είναι καν στη Βουλή η Αννούλα παραμένει στο ΔΣ του Ταμείου που διαχειρίζεται την προς πώληση περιουσία αυτής εδώ της τυχάρπαστης χώρας.
Κι αν νομίζετε ότι η Αννούλα είναι καμιά γλάστρα στο φοβερό αυτό Ταμείο που κουμαντάρει ο Αθανασόπουλος- τον οποίο είχε σήκω κάτσε, σούζα τ΄αλογάκια ο συνδικαλισταράς Φωτόπουλος όταν ήταν στη ΔΕΗ, πριν αναλάβει ο φωτισμένος Ζερβός-κάνετε λάθος. Εξαιτίας του veto της Αννούλας δεν προχώρησε το σχέδιο του Αμερικανού επενδυτή Ντόναλντ Τραμπ για την επένδυση στο Ελληνικό.
Τι συμβαίνει όμως τώρα με την "ελληνική Ριβιέρα" κάτω από τη μύτη της Τρόικας η με την συμμετοχή της-δεν έχει διευκρινισθεί.
Παρότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν αναθέσει στο μουσαντένιο ΤΑΙΠΕΔ την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας το υπουργείο Ανάπτυξης παρακάμπτοντας ουσιαστικά το ΤΑΙΠΕΔ, την Αννούλα και τον οξυδερκή Αθανασόπουλο, επιχειρεί να κάνει παράλληλες μπίζνες στήνοντας εταιρείες με τους Ψυχάρη και Αλαφούζο να τον σιγοντάρουν.
Διαβάζουμε σχετικά στην on line έκδοση του BHMAτος> Μία νομική διατύπωση που έφτασε στο υπουργείο Ανάπτυξης από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) «μπλόκαρε» το σχέδιο νόμου για την δημιουργία δύο εταιριών ειδικού σκοπού για την αξιοποίηση του Φαληρικού Όρμου και του παραλιακού μετώπου της Αττικής, προκαλώντας εκνευρισμό στην πλατεία Συντάγματος.
Η πρώτη σύγκρουση-συνεχίζει το δημοσίευμα- υπουργών της κυβέρνησης του κ. Αντώνη Σαμαρά με το ΤΑΙΠΕΔ ανέδειξε την «υπεροπλία» του Ταμείου έναντι των υπουργείων, η οποία εκπορεύεται, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, από την εμπιστοσύνη των δανειστών. Μάλιστα, διακρίνουν πίσω από την αυτονόμηση του Ταμείου μία βαθύτερη στρατηγική των πιστωτών για ριζικές αλλαγές στο οικονομικοπολιτικό σύστημα της Ελλάδας, με γνώμονα την «επόμενη μέρα» σε μία πιο «Τευτονική» Ευρώπη.
Στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης καταλογίζουν στο ΤΑΙΠΕΔ ότι θεωρεί πως «όλη η δημόσια περιουσία του ανήκει δικαιωματικά», διαπιστώνουν την όλο και πιο επιθετική στάση του, μιλούν για έπαρση των εκπροσώπων του στις διυπουργικές συναντήσεις, όπου μάλιστα εκφράζονται υπέρ της ύπαρξης «τεκμηρίου κυριότητας του ΤΑΙΠΕΔ στο σύνολο της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου», κάτι που, σύμφωνα με ό,τι λένε, «συνάγεται από το Μνημόνιο». Μάλιστα, φτάνουν να το κατηγορούν ως «πολιορκητικό κριό της Τρόικας».
 Είχε προηγηθεί το εξής δημοσίευμα της «Καθημερινής» του Αλαφούζου> Σε ένα «μίνι-Οργανισμό Αθήνας», ο οποίος θα ανασχεδιάσει χρήσεις γης, όρους δόμησης και υποδομές στα 45 χλμ. του παράκτιου μετώπου Φαλήρου - Σουνίου φιλοδοξεί να μετατραπεί η εταιρεία «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε.» που θα ιδρύσει το υπ. Ανάπτυξης(!). Έμφαση, φυσικά, θα δίνεται στο «ξεκαθάρισμα» των δημοσίων ακινήτων, όσων δεν ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να διευκολυνθεί η αξιοποίησή τους μέσα από ένα ενιαίο master plan.
Αυτά προκύπτουν από την πρώτη ενημέρωση που παρείχε στους δημάρχους της περιοχής ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

Τι διαπιστώνει κανείς απ΄ όλα αυτά;  Ότι λίγο πριν χαράξει το 2013 η χώρα είναι μια διεφθαρμένη ακυβέρνητη πολιτεία, ότι στην ουσία καμία ιδιωτικοποιήση της προκοπής  δεν πρόκειται να γίνει ούτε το 2013 και ότι θα συνεχίσουν οι αδίστακτοι αμοραλιστές κυβερνώντες να πετσοκόπουν μισθούς κια συντάξεις αν τους αφήσουμε ασύδωτους και αν δεν τους τελειώσουμε μέσα στο 2012. Κάνουν λόγο για ανάπτυξη και επενδύσεις ενώ το σύστημα εξακολουθεί να είναι χαοτικό και διεφθαρμένο. Σκέψου πόσο σοκαριστικό είναι να πετσοκόβουν την ζωή σου μακελεύοντας μισθούς και συντάξεις  και την ίδια στιγμή η ίδια η κυβέρνηση να υπονομεύει τους τραχανοπαλγιάδες του ΤΑΙΠΕΔ της Αννούλας, το οποίο επί Παπακωνσταντίνου που έχασε την λίστα Λαγκάρντ έκανε λόγο για 50 δις έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις!

 http://kourdistoportocali.com/articles/17080.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου