Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή του Καραγιουσούφ που προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για την ΑΟΖ;

Οι πανέξυπνες ιδέες στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όμως σε περιπτώσεις εθνικών θεμάτων, καταντούν και επικίνδυνες. Έτσι λοιπόν σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσούφ  προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη … αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπεQ
«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».
Εύγε στο βουλευτή. Η επίσημη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τι λέει γι’ αυτό; Να βάλουμε στο σπίτι μας το γείτονα να ανέβει και στο κρεβάτι μας; Εδώ με το ζόρι προσπαθούμε να τους κρατήσουμε μακριά από το Αιγαίο, θα συνεκμεταλλευτούμε και τον ορυκτό μας πλούτο; Τελικά οι άνθρωποι είναι πράγματι επικίνδυνοι.

http://www.antinews.gr/2012/12/30/197531/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου