Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!


http://www.iskra.gr/ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΜΟΝΟΜΕΛΕΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Προσωρινή διαταγή προκειμένου να μην μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας 17 εργαζόμενοι του δήμου Κοζάνης εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, ενω αντίστοιχη διαταγή εξέδωσε και το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας που αφορά σε 34 εργαζόμενους στο Δήμο Πατρέων. Οι εργαζόμενοι του δήμου Κοζάνης είχαν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την εξαίρεσή τους από την εφαρμογή του σχετικού καθεστώτος. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 27 Φεβρουαρίου 2013. Μέχρι τότε, οι προσφεύγοντες θα συνεχίσουν να εργάζονται και να αμείβονται κανονικά χωρίς καμία μεταβολή, εργασιακή και οικονομική.
Στην Πάτρα, το πρωτοδικείο της πόλης αποφάσισε ότι οι προσφεύγοντες εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται και να αμείβονται χωρίς καμία μεταβολή, εργασιακή και οικονομική, μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου του 2013, οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.
Αντίστοιχη διαταγή εξέδωσε πριν λίγες μέρες το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης για 14 δημοτικούς υπαλλήλους.
Η απόφαση του δικαστηρίου ανέφερε ότι «προσωρινά διατάσσει το Δήμο Ξάνθης να απασχολεί προσωρινά και σύμφωνα με τους όρους της εργασιακής τους σχέσης, τους αιτούντες και να αποδεχθεί προσωρινά την εργασία τους με όρους πλήρους απασχόλησης και στην ίδια θέση εργασίας με το ίδιο αντικείμενο απασχόλησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου