Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!!! ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!


papadoniou
"Δεν γνώριζα για τις καταθέσεις της συζύγου μου στην Ελβετία"! Αυτά τα άτομα κυβέρνησαν επί χρόνια την Ελλάδα και την οδήγησαν στην καταστροφή!
Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου επιβεβαίωσε την  ύπαρξη λογαριασμού της συζύγου του στην HSBC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε ότι πρόκειται για λογαριασμό, που άνοιξε η κυρία Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της σύζυγο για αποκατάσταση των δύο υιών τους. Ο κ. Παπαντωνίου κατέθεσε γραπτώς στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, ότι ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη λογαριασμού, καθώς δεν περιείχε δικά του περιουσιακά στοιχεία και γι' αυτό δεν τον συμπεριέλαβε στη δήλωση "Πόθεν Έσχες". Το συνολικό ποσό που εμβάστηκε στον αρχικό λογαριασμό είναι 1.311.000 ευρώ. 
Πρόκειται για ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τα χρήματα του πρώην συζύγου της κας Κουράκου και από χρήματα της ίδιας, καθώς και χρήματα που ήταν κατατεθειμένα σε κοινούς με τον κ. Παπαντωνίου και ήδη δηλωθέντες λογαριασμούς, από τους οποίους γίνονταν σταδιακά αναλήψεις από το 1994. Από το 2000 και μετά δεν κατατέθηκε κανένα άλλο ποσό. 
Ο πρώην υπουργός δηλώνει ακόμα ότι η μη αναγραφή του συγκεκριμένου ποσού στις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης οφείλεται αποκλειστικά, στο ότι αγνοούσε την ύπαρξή του, διότι το θέμα αφορούσε την προηγούμενη οικογένεια της συζύγου του και όχι περιουσιακό στοιχείο της οικογένειάς του το οποίο βάσει του νόμου όφειλε να δηλώσει. Μάλιστα, προσκόμισε στην αρμόδια Επιτροπή και εξουσιοδότηση της κας Κουράκου, ώστε να διευκολυνθεί κάθε αρμόδια Αρχή σε περίπτωση ελέγχου.

 http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου